User eXperience


Interfața cu utilizatorul

utilitate ridicată, meniuri clasices

3 zone de meniu (funcționale, tehnice, favorite) proiectate parametric per utilizator, cu personalizare a temei.

pagina de start a utilizatorului

Configurați ușor și rapid ecranul de pornire cu orice date, rapoarte, grafice, mementouri, tranzacții etc. pentru vizibilitate imediată și acces la sarcinile cele mai frecvente.

mod de afisare perfect tintits

 1. Exportați cu un singur clic în Excel
 2. Ascunde/Afișează caracteristicile
 3. Vizibilitatea configurabilă a filtrelor
 4. Aranjare ușoară
 5. Grafice automate pe coloane numerice
 6. Valori automate pentru coloanele selectate

navigarea materialului de documentare

Instrument de navigare în toate manualele, cu deschidere- directa pentru citire fără întârzieri, fără a folosi aplicații terțe, functie de căutare de cuvinte-fraze, cu index și marcaje și rezumarea conținutului și obiectivului fiecărui document, astfel încât utilizatorul să poată alege cu ușurință ceea ce îl intereseaza.

comutare instantanee între companii

Posibilitatea de a comuta rapid între companiile la care utilizatorul are acces, cu un singur clic, fără a fi nevoie să se deconecteze și să se reconecteze.

istoricul acțiunilor utilizatoruluiy

Istoricul acțiunilor utilizatorului în sistem, cu posibilitatea de repetare directă (reluarea procesului cu acei parametri), ștergerea istoricului.

captură de ecran

Funcționalitate utilă pentru comunicarea cu un alt utilizator (trimiterea unei imagini de date specifice, instrumente grafice pentru evidențierea punctelor de pe ecran, stocarea imaginilor etc.).

Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

previzualizare rapidă a entității

Informații rezumative ale unui client, un articol, o factură etc., pop-up de afișare rapidă, încorporarea unei hărți geografice și/sau a unei imagini (dacă există).

suport pentru afișaje multiple

Pentru posturile de muncă cu responsabilități multiple, sistemul poate „partaja” informațiile pe care utilizatorul le prelucrează, extragând o parte din acestea pe alt monitor, pentru exploatarea unui spațiu de lucru mai mare, pentru monitorizare simultană, pentru procesare paralelă, pentru colaborări etc.

Componente unice de vizualizare

Slide
PlayPlay

Timeline

Toate sarcinile și tranzacțiile unei entități specifice grupate într-un singur loc, accesibile în orice moment, cu capacitate de detaliere drill-down. Afișează toate evenimentele după dată cu informațiile rezumative respective (de exemplu, pentru un client, întâlniri, oferte, comenzi, orice livrare de materiale, facturi, plăți etc.).

scorecards

Carduri rezumative gata realizate, concentrate, masurarea indicatorilor de performanță și eficiență (KPI) pentru articole, clienți, vânzători, furnizori, proiecte.

Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

proiect diagrama GANTT

Dintr-o privire, distribuire în timp, fazele proiectului, alocarea resurselor, lucru in paraleleși finalul anticipat.

diagrama istoricului documentului

Întregul istoric al unei comenzi (sau cerere de aprovizionare sau recepție de marfă sau orice tip de document) este afișat prin diagramă cu toate documentele implicate (ex. livrări multiple pentru aceeași comandă, articole/cantități incluse etc.) oferind o imagine completă pt. cazul respectiv, cu capacități de detaliere prin functia drill-down

retea de contactek

Rolurile, relațiile și legăturile dintre companii și persoane fizice sunt prezentate într-o schemă de supraveghere a rețelei existente în jurul unui client, un grup de firme, un vânzător, un angajat etc.

Acces inteligent la date

instrumente cognitive

 1. Verificare a ortografieik
 2. Analiza sentimentelor
 3. Traducerea textului
 4. Citirea textului (redare in sunete)
 5. Revizuirile textului
 6. Recunoașterea optică a caracterelor – OCR
 7. Analiza și clasificarea imaginilor

Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

căutare inteligentă

Căutare cuvânt/expresie în meniu, în documentele stocate, în materialul de documentare, în conținutul câmpurilor din Baza de date, dar și activarea tehnicilor avansate de identificare la căutarea entităților ex. client, articol (identificare „sunet”, mixare greco-latină etc.)