Versiuni noi

Software-ul dumneavoastră de afaceri este unul dintre cele mai importante instrumente prin care puteți controla procesele companiei și vă puteți atinge obiectivele de business.

Soluțiile moderne de software pentru afaceri ar trebui să evolueze în timp și să vină prompt în ajutorul companiei ce îl utilizează pentru a oferi agilitatea necesară adaptării într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Software-ul de afaceri scalabil susține performanța investiției dumneavoastră.

Software-ul dumneavoastră de afaceri Entersoft evoluează în mod constant în următoarele dimensiuni:

1. Condiții de business contemporane

Procesele noi sunt integrate pentru a facilita și accelera fluxurile de lucru, pentru a minimiza costurile operaționale, pentru a crește productivitatea și eficiența globală a afacerii.

 • Noua interfață cu utilizatorul, bazată pe roluri, a simplificat experiența la nivel de user oferind acces rapid la toate funcționalitățile necesare în funcție de rolul acestuia în cadrul companiei.
 • În plus, conectivitatea cu alte aplicații, cum ar fi Pachetul Microsoft Office, sporește eficiența fluxului de lucru.
 • Entersoft a răspuns nevoilor în evoluție din zona de Business Intelligence cu rapoarte vizuale, moderne, cum ar fi Dashboard-urile statice și interactive, noi Rapoarte și KPIs, gata de utilizare, ce pot fi folosite pentru analiză și suport într-o gamă largă de companii din diferite industrii. Aceste rapoarte pot fi specializate pentru a satisface nevoile diferitelor roluri de afaceri din cadrul unei firme. Informațiile valoroase, bazate pe rolul în organizație, sunt obținute rapid și ajută

2. Schimbări legislative

Software-ul dvs. de afaceri Entersoft este actualizat imediat în cazul în care se produc modificări legislative care afectează funcționarea companiei și obligațiile legale asociate acesteia. În aceste situații, Entersoft oferă instrucțiuni detaliate despre adăugiri și modificări, prin Update Readmes, Knowledge Base și Customer Support.

3. Modernizarea tehnologică

Tehnologia în continuă dezvoltare îmbunătățește viteza și eficiența sistemelor și facilitează competitivitatea, oferind:

 1. Creșterea securității implementării și a datelor
 2. Gestionarea mai bună, mai rapidă și mai ușoară a volumelor mari de date și a noilor forme de date, cum ar fi imaginile, fișierele audio, documentele bazate pe text și multe altele.
 3. Tranziția facilă la sistemele de operare
 4. Evoluția la nivel de framework

Versiunile noi vă asigură că soluțiile de afaceri Entersoft, implementate în compania dvs, rămân actualizate. Sporiți astfel randamentul investiției dvs. prin accelerarea performanței afacerii.

 1. Perfecționarea simultană a companiei și a software-ului oferit furnizează companiei dvs o bază stabilă ce permite echipei să exploateze toate cunoștințele existente la nivelul soluției pentru a spori eficiența.
 2. Trecerea la noi versiuni este facilă, iar noile funcționalitati și beneficii pe care le oferă, pot fi exploatate rapid.
 3. Versiunile actualizate ale platformei software Entersoft garantează servicii de suport continue și funcționarea optimizată a soluției implementate în compania dumneavoastră. Versiunile mai vechi de 18 luni nu mai beneficiază de servicii de suport.
 4. Beneficiați de noile caracteristici ale noilor versiuni

Entersoft Pricelist Maintenance & SaaS 2023

Pentru mai multe informații referitoare la noile versiuni și lansarea acestora, vă rugăm să ne contactați la:

București: +40-21-2301201, email: info@entersoft.ro