Implementare

Entersoft oferă în cadrul proiectelor servicii de implementare, prin care asigură adaptarea și configurarea soluțiilor, în conformitate cu cerințele fiecărui client, în funcție de specificul proceselor interne și a industriei din care acesta face parte.

Serviciile de implementare sunt un factor important pentru reușita implementarii unui proiect și contribuie decisiv la optimizarea operațiilor de business.

Echipa de consultanți profesioniști Entersoft aduce în proiecte expertiza obținută prin multiple certificări și experiența a peste 10 ani de activitate.  Entersoft investeste permanent in pregatirea consultantilor sai, astfel incat aceștia sunt mereu informați asupra tendințelor din afaceri și tehnologie, deținand cunoștințe solide în managementul proiectelor.

Entersoft deține o metodologie de implementare proprie, iar soluțiile includ scenarii și fluxuri predefinite pentru numeroase verticale economice. Complementar, în urma experienței acumulate, echipa Entersoft a definit o serie de bune practici, care contribuie la optimizarea proceselor de business ale clienților. Serviciile de implementare Entersoft includ procedurile inițiale de instalare, migrarea de date din alte sisteme, customizarea proceselor de afaceri, instruirea utilizatorilor și Go-Live