Services used: WMS

Grupul Editorial Corint

Grupul de firme Corint, unul dintre cele mai mari pe piața de carte din România, a resimţit nevoia implementării unei soluţii software performante pe fondul creşterii volumului de activitate. După o analiză temeinică a soluţiilor software disponibile pe piaţă, Grupul Editorial Corint a ales Entersoft Business Suite în 2011. În anii care au urmat, soluția a fost extinsă pe măsura nevoilor Grupului, cel mai recent proiect fiind implementarea WMS.

Shop&Trade

Shop & Trade extinde piața articolelor de îmbrăcăminte și accesorii începând cu 1994. Astăzi are 20 de mărci cu 1381 de puncta de vânzare și 63 de magazine în Grecia și în străinătate. Compania are peste 200 de angajați, iar în 2016 veniturile depășesc 40 mil. Euro. Mărcile Shop & Trade sunt bine cunoscute pe piata, cum ar fi Pepe Jeans, Desigual, Bellfiield, Quicksilver etc.

 

Agris

Din 1983, la AGRIS, creăm o nouă perspectivă în domeniu activității agricole în Grecia.
Agris SA deține 200 de acri, 6 facilități diferite în Europa de Sud-Est, 40 de acri de unități productive, 10 compartimente model pentru terapia plantelor altoite și trei stații experimentale în diferite zone de legumicultură din SE Europei. Au angajat peste 160 de muncitori și 70 de agronomi.