Services used: Retail

DHS BIKE

DHS Bike Parts este compania de vânzări afiliată grupului Eurosport DHS care asigură comercializarea și distribuția produselor pe teritoriul României, axându-se îndeosebi pe colaborarea tip B2B. Cu o experiență de 10 ani în domeniul vânzărilor pe piața de biciclete din România, compania are în portofoliu un mix profesionist de agenți de vânzări cu experiență, brand-uri internaționale cu exclusivitate în distribuția de pe teritoriul României și o rețea națională de peste 400 dealeri-parteneri, în continuă dezvoltare. Sortimentul de produse gestionat de DHS Bike Parts depășește 1200 de coduri în segmentul biciclete și 8.500 de coduri în segmentul piese și accesorii, cu o evoluție crescătoare de la an la an. Aparent cu o rețetă de bussines standard în segmentul comerțului, DHS Bike Parts asigură o vânzare multichannel complexă, acoperind distribuția națională, vânzarea prin 5 magazine proprii fizice și un magazin online, vânzarea prin Big Retail-eri (Auchan, Dedeman, Selgros etc), și vânzarea către clienți speciali cu produse private label.

Calivita

CaliVita International este specializată în vânzări directe de suplimente alimentare destinate menţinerii sănătăţii. În 20 de ani de activitate, CaliVita International și-a extins activitatea internaţională, fiind prezenta în peste 30 de ţări de pe glob. În România, compania și-a început oficial activitatea în anul 1996.

Grupul Editorial Litera

Editura Litera, fondată în 1989 în Chișinău, este, în prezent, în topul editurilor din România, cu 4.300 de titluri publicate în 48 de milioane de exemplare. Titlurile provin dintr-o arie largă de domenii, de la enciclopedii și atlase, la cultură generală, science-fiction și cărţii pentru copii. Litera colaborează cu edituri de prestigiu din afara României, cum ar fi Dorling Kindersley, Disney, Penguin, Larousse, National Geografic și Usborne.