Services used: Mobile CRM/SFA

Olympus

Greek Dairies S.A. este unul dintre cei mai mari producători de lactate din Grecia. Compania s-a format din fuziunea a trei mari companii istorice – Rodopi, Tyras și Olympos. Noua companie este prezentă pe plan internațional și își dezvoltă în permanent activitatea de export a gamei sale de produse. Compania are operațiuni în Grecia, Bulgaria și România, exportând totodată produsele sale în 42 de țări. Are peste 1000 de angajați, iar veniturile sale depaășesc 300 de milioane de euro.

DHS BIKE

DHS Bike Parts este compania de vânzări afiliată grupului Eurosport DHS care asigură comercializarea și distribuția produselor pe teritoriul României, axându-se îndeosebi pe colaborarea tip B2B. Cu o experiență de 10 ani în domeniul vânzărilor pe piața de biciclete din România, compania are în portofoliu un mix profesionist de agenți de vânzări cu experiență, brand-uri internaționale cu exclusivitate în distribuția de pe teritoriul României și o rețea națională de peste 400 dealeri-parteneri, în continuă dezvoltare. Sortimentul de produse gestionat de DHS Bike Parts depășește 1200 de coduri în segmentul biciclete și 8.500 de coduri în segmentul piese și accesorii, cu o evoluție crescătoare de la an la an. Aparent cu o rețetă de bussines standard în segmentul comerțului, DHS Bike Parts asigură o vânzare multichannel complexă, acoperind distribuția națională, vânzarea prin 5 magazine proprii fizice și un magazin online, vânzarea prin Big Retail-eri (Auchan, Dedeman, Selgros etc), și vânzarea către clienți speciali cu produse private label.

Calivita

CaliVita International este specializată în vânzări directe de suplimente alimentare destinate menţinerii sănătăţii. În 20 de ani de activitate, CaliVita International și-a extins activitatea internaţională, fiind prezenta în peste 30 de ţări de pe glob. În România, compania și-a început oficial activitatea în anul 1996.

Centinium

Compania Mobifin a fost integrată în 2016 în grupul Centinium, sub denumirea Centinium Distribution. Compania este activă în domeniul distribuţiei de materiale de construcţii atât în București, cât și în alte 7 judeţe din zona de sud a ţării.