Services used: Expert

Heveco

Heveco oferă un pachet complex de servicii de inginerie civilă și arhitecturală precum și managementul complet al proiectelor de construcții. Serviciile oferite acoperă toate aspectele funcționale ale unui proiect de construcții, de la identificarea terenului și realizarea studiilor de fezabilitate până la obținerea avizelor legale și proiectarea facilităților. Beneficiarii serviciilor Heveco sunt companii mari și foarte mari, atât antreprize de construcții cît și furnizori de utilități sau rețele de retail.

Baroque Books & Arts

Baroque Books & Arts, fondată in 2012, se adresează unui public capabil să înțeleagă cartea de artă. Activitatea a crescut constant ajungând la un rulaj de peste 25 de titluri pe an. De asemenea, rețeaua de distribuție a crescut constant, iar echipa Baroque Books & Arts cochetează cu idea împachetării activității de editură cu alte servicii complementare.

Cafex

Piața cafelei și a aparatelor profesionale de cafea este una puternic concurențială cu clienți care stiu ce vor și au standarde ridicate. Din dorința de a deservi mai bine aceste segmente, Cafex a inițiat un program de înțelegere mai aprofundată a nevoilor clienților, dublat de un program de răspuns rapid și eficient la aceste nevoi.

ND MedHealth

ND MedHealth distribuie produse dermato cosmetice, suplimente alimentare prin intermediul ret¬elelor de farmacii, dar si a magazinelor online. Cu o cifra de afaceri de peste un milion euro, compania inregistreaza o cota de piat¬a in crestere, pe masura ce activitatea se extinde ca acoperire geografica, iar portofoliul de produse se diversifica. ND MedHealth are sediul in Bucuresti si o echipa formata din 16 angajati.