Services used: CRM

Olympus

Greek Dairies S.A. este unul dintre cei mai mari producători de lactate din Grecia. Compania s-a format din fuziunea a trei mari companii istorice – Rodopi, Tyras și Olympos. Noua companie este prezentă pe plan internațional și își dezvoltă în permanent activitatea de export a gamei sale de produse. Compania are operațiuni în Grecia, Bulgaria și România, exportând totodată produsele sale în 42 de țări. Are peste 1000 de angajați, iar veniturile sale depaășesc 300 de milioane de euro.

STERA

Stera Group, înființată în 2002, este lider în România pe segmental de tehnică a fluidelor și servicii specializate. În portofoliul său de produse, compania are și șapte brand-uri proprii pe care le comercializează pe plan local.
Sub umbrella unui singur grup, Stera este printer puținele companii din țară care integrează o multitudine de procese: producție, distribuție, logistică și servicii. Grupul acoperă întreg teritoriul României prin cele 10 locații ale sale și 7000 de clienți și parteneri în baza de date.

LeasePlan Hellas

LeasePlan este lider în leasingul operațional (leasing pe termen lung) și Fleet Management Services, gestionând 1,4 milioane de vehicule în 30 de țări. În Grecia și în întreaga lume oferă clienților soluții inovatoare și flexibile, pentru gestionarea flotei auto a companiei.