Certificari si Competente

Partenerii Entersoft sunt pregătiți pentru a lucra cu soluțiile software Entersoft și sunt certificați pe un anumit domeniu.

Mulțumită gamei diverse de produse Entersoft, certificările partenerilor au trei (3) ani valabilitate, timp în care partenerii Entersoft sunt informați de toate actualizările periodice ale noilor funcționalități, module sau versiuni. Partenerii Certificați Entersoft sunt clasificati în 3 categorii:

  1. Parteneri Platinum. Aceștia au un număr mare de clienți, pe multe verticale de industrie. Investesc în mod semnificativ în produsele și tehnologia Entersoft Business Suite. Dispun de cel puțin trei (3) consultanți certificați Entersoft. Pe langă cunoștințele generale și tehnice cu privire la produse, partenerii Platinum au certificarea necesară pe platforma Entersoft a produselor de bază, ex. ERP, CRM, E-Commerce.
  1. Parteneri Gold. Aceștia au know how-ul și experiența dobândită în implementarea unui număr mare de clienți. Au cel puțin doi (2) consultanți certificați Entersoft, pentru câteva produse.
  1. Partenerii Silver. Aceștia au număr relativ mic de clienți și dispun de cel puțin un (1) consultant certificat Entersoft, pentru cel puțin un (1) produs.

În tabelul de mai jos, este prezentată o vedere de ansamblu a cerințelor de certificare pentru clasificarea partenerilor Entersoft. În secțiunea «Găsiți un Partener» puteți consulta mai în detaliu clasificarea și certificările partenerilor Entersoft.

Platinum

ERP Basic

ERP Advanced

CRM

Tech Basic

Tech Advanced

Gold

ERP Basic

CRM

Tech Basic

Silver

ERP Basic

CRM

Tech Basic