Is featured: Yes

if set to “Yes” the client logo will be displayed in home page

LeasePlan Hellas

LeasePlan este lider în leasingul operațional (leasing pe termen lung) și Fleet Management Services, gestionând 1,4 milioane de vehicule în 30 de țări. În Grecia și în întreaga lume oferă clienților soluții inovatoare și flexibile, pentru gestionarea flotei auto a companiei.

 

APIVITA

Apivita a creat peste 300 de produse naturale având drept component principal derivatele din produsele apicole. Pasiunea și viziunea companiei s-au răspândit și în cele 15 țări în care este activă precum Spania, Japonia, Hong Kong, Statele Unite, Cipru, Ucraina, Romania, Bulgaria, Belgia, Olanda etc.

Isomat

ISOMAt a fost fondată in 1980 pentru a satisface nevoia crescută de materiale de construcții, prin producerea și promovarea produselor avansate tehnologic la prețuri accesibile. Cu două fabrici de producție ultra-moderne, in Salonic și Belgrad, patru societăți afiliate în piețele din Serbia, România, Bulgaria și Turcia, un birou în Rusia și o rețea puternică de distribuitori locali, ISOMAT efectuează vânzări internaționale în mai mult de 35 de țări din întreaga lume.

 

Amvrosiadis

Compania Amvrosiadis se ocupă de creșterea și eliminarea păsărilor de curte din 1964. În prezent, compania deține mai mult de 200 de angajați și deține șase sucursale, două abatoare și 60 de camioane. În afară de piața internă, produsele sale sunt disponibile în Europa.