Soluțiile Entersoft oferă o bună organizare a clienților și a comunicării cu aceștia, prin acoperirea completă a politicii de comerț și de credit, precum și prin urmărirea contractelor de credit (achiziții și vânzări). Calculează și prezintă o propunere automată de reaprovizionare a inventarului și oferă o organizare completă a departamentului de achiziții publice.

Prin ecrane speciale, puteți să:

Accelerați comenzile și organizarea proceselor de distribuție.

Organizați vânzările cu tablete pentru procedurile de merchandising, xVan și Automation Force Sales.

Gestionați prețurile pentru documente electronice și facilitățile schimbului de fișiere electronice, cu furnizorii și clienții. Utilizați portalul B2B pentru comunicarea cu clienții și automatizarea comenzilor.

Automatizați fluxul de lucru în depozit (recepție, colectare, ambalare etc.) prin echipamente adecvate (RF). Organizați periodic depozitele cu verificări automate și verificări de inventar, cu inventarieri fizice

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale