Produsele software Entersoft sunt soluția ideală pentru companiile de telecomunicații și servicii telecom.

Soluțiile pentru departamentele Mobile SFA, Merchandising, Customer Care și de Marketing sunt disponibile, prin organizarea și urmărirea campaniilor, precum și prin comunicările automate (newslettere, etc.).

Numerele de serie și toate caracteristicile lor specifice (caracteristici, dimensiuni, accesorii, specificații, controlul calității etc.) sunt monitorizate pe deplin, în toate etapele (cumpărare, vânzare, instalare, întreținere etc.). Sunt monitorizate intrările automate utilizând coduri de bare, dispozitivele portabile și conexiunile externe, etc.

Toate activitățile business-ului sunt integrate și toate sarcinile aferente sunt efectuate si monitorizate prin intermediul contractului de Service (SLA).

Informații administrative complete (dimensiunile companiei) sunt furnizate prin instrumente moderne de MIS și de BI, analizând datele din toate departametele implicate.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale