Soluțiile Entersoft oferă o bună organizare a clienților și a comunicării cu aceștia, prin acoperirea completă a politicii de comerț și de credit, precum și prin urmărirea contractelor de credit (achiziții și vânzări).

Acestea monitorizează toate entitățile specifice din industrie (navă, număr IMO, compania, grup, pavilion, port etc.).

Vă oferă trasabilitate completă în loturi, livrări, chitanțe, producții, vânzări etc., prețuri documente electronice și facilități ale schimbului de fișiere electronice, cu furnizorii și clienții.

Acestea permit utilizarea portalului B2B pentru contactul cu comercianții și automatizarea comenzilor.

Vă oferă vizibilitatea produselor dumneavoastră în timp real și în fiecare etapă: de la alegerea comenzilor, prețurilor, sortarii, ambalarii (WMS) etc. Soluțiile Entersoft vă prezintă automat o propunere de completare a inventarului și vă oferă o organizare completă a departamentului de achiziții.

Optimizează alocarea stocurilor pentru comenzile clienților, pe baza algoritmilor și dispun de soluții de gestionare a inventarului cu rezolvări automate și controale de inventar cu inventarieri fizice.

Oferă informații detaliate prin instrumente moderne de tip MIS și de BI, prin analiza de date privind toate aspectele specifice (de exemplu, analiza vânzărilor și profitabilitatea pe navă, pe grup, etc.).

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale