Entersoft simplifică procedurile prin intermediul unor ecrane speciale de POS, tablete mobile și procese din Back Office pe o singură platformă, pentru a oferi clienților servicii complete și personalizate. Acesta acoperă cardurile de gestionare a loialității (membrii clubului), precum și emiterea de credite, rambursări, într-o manieră simplă sau mixtă (numerar, carduri de credit cu aprobare on-line, tichete cadou, bonus-uri).

Automatizează politiciile comerciale prin oferte, reduceri, oferte și cadouri, controlând în același timp accesul utilizatorilor la prețuri și reduceri.

Oferă suport pentru analiza stocurilor (culoare / dimensiune și două dimensiuni suplimentare), sezon și mărcă (etc.)

Oferă controale de gestionare a numeralului, a corecțiilor automate și a inventarului, cu inventarieri fizice circulante. Propunere automată de optimizare a nivelului de inventar între magazine.

Informează cu instrumente MIS moderne și de BI, combinând și analizând informațiile primare din toate departamentele sale.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale