Monitorizarea integrată a companiilor farmaceutice cu ciclul de viață complet al produsului și descrierea detaliată a costului.

Conectarea tuturor părților afacerii oferind soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui angajat din interiorul sau exteriorul companiei (de exemplu, PC-uri, touch screens, tablete etc.) pentru înregistrarea ușoară a activităților și captarea de date a sarcinilor relevante.

Monitorizarea tuturor entităților specifice din industrie (profesioniști în domeniul sănătății, instituții, farmacii, etc.) organizate în conformitate cu regulile de Administrare Teritorială, prin acțiuni specifice pentru maparea tuturor acțiunilor (informații medicale, ordonare, merchandising etc.).

Disponibilitatea listelor speciale pregătite pentru a fi transmise agențiilor (de exemplu, un sistem de transmitere a datelor de vânzare către Organizația Națională a Medicamentelor (EOF) etc.)

Furnizarea informațiilor analitice cu instrumente moderne de MIS și de BI, analizează datele brute pentru toate subiectele specifice, cu modelele de tip ABC, RFM și Segmentation Wizard (de exemplu, Analiza vânzărilor etc.).

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale