Urmărirea unității industriale integrate cu ciclul de viață complet al produsului și descrierea detaliată a costului. Interconectarea pieselor din fabrică și fazelor de producție, începând cu design-ul produsului (R & D) și definiția rețetei (finale și semifinisată), păstrează o evidență detaliată a operațiunilor de producție și de control al calității și a costurilor de înregistrare. Entersoft oferă soluții adaptate la nevoile specifice ale fiecărui loc din fabrică (de exemplu, touch screens, tablete etc.) pentru introducerea ușoară a mișcărilor, a timpului si a fazei de ștanțare.

Sunt dezvoltate MPS (Master Production Schedule) si MRP (Material Requirements Planning).

Organizează nevoile de materiale (materiale și consumabile) fie automat, din rezultatele MRP, fie prin workflow-urile din aplicație, aprobări și comenzi.

Acestea automatizează fluxul de lucru în depozit (recepție, colectare, ambalare etc.) prin echipamente adecvate (RF), prin organizarea periodică a depozitelor cu verificări automate și verificări de inventar, cu inventarieri fizice

Acestea oferă capabilități de mentenanța preventive si planificată a motorului.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimonials