Soluțiile software Entersoft sunt alegerea ideală pentru companiile care furnizează servicii.

Acestea interconectează toate departamentele business-ului și oferă soluții adaptate la nevoile specifice ale fiecărui angajat din interiorul sau exteriorul companiei (de exemplu: PC, touch screens, tablete etc.) pentru capturarea ușoară a sarcinilor și înregistrarea fiecărui job.

Monitorizează contractele și întregul proces al acestora și organizează departamente de service cu înregistrări, sarcini și conturi, note de afaceri, rapoarte de cheltuieli etc. Acestea automatizează facturarea și orice schimb de documente și comunicare internă și externă.

Soluțiile Entersoft urmăresc analiza costurilor pentru informații administrative complete (dimensiunile companiei) într-un mod ușor și vă oferă prin instrumente moderne de MIS și de BI, analiza datelor din toate departamentele companiei.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale