Soluțiile software Entersoft sunt o alegere ideală pentru companiile de echipamente electronice și științifice. De la importuri și de la producția industrială până la comerțul cu ridicata și de retail, fluxurile de lucru sunt acoperite complet.

Numerele de serie și toate caracteristicile lor specifice (caracteristici, dimensiuni, accesorii, specificații, controlul calității etc.) sunt monitorizate pe deplin în toate etapele (cumpărare, vânzare, instalare, întreținere etc.)

Sunt gestionate intrările automate folosind coduri de bare, dispozitive portabile, conexiuni externe etc. Toate departamentele business-ului sunt integrate și toate sarcinile aferente sunt efectuate si monitorizate prin intermediul contractului de Service (SLA).

Sunt disponibile liste speciale pentru a fi transmise altor companii (de exemplu, gestionarea scutirii de TVA pentru reciclarea echipamentelor electronice etc.) iar analiza costurilor pentru informații administrative complete (dimensiunile companiei) este monitorizată într-un mod ușor și inteligibil.

Permite, prin instrumente moderne de MIS și de BI, agregarea și analiza datelor din toate departamentele companiei.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale