Produsele software Entersoft sunt alegerea ideală pentru companiile cu profil tehnic și de construcții.

Acestea acoperă urmărirea completă a proiectelor, începând cu studierea, redactarea și depunerea ofertei, păstrarea unui buget al proiectului, monitorizarea ulterioară a fiecărei faze și adăugarea de informații, oferind astfel o imagine completă a costurilor interne și externe.

Soluțiile Entersoft acoperă procedurile de participare la un concurs/eveniment și toate comunicările relevante și documentele conexe ale acestuia.

Îmbunătățesc sarcinile departamentului de achiziții cu cererile furnizorilor, compararea ofertelelor furnizorilor, comenzile de achiziție, comisioanele, scrisorile de garanție, încasările, rambursările etc.

Monitorizează analiza costurilor cu informații administrative complete, într-un mod ușor și inteligibil (dimensiunile companiei) și vă informează cu ajutorul rapoartelor moderne de MIS și de BI, analizând datele din toate departametele implicate.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale