Soluțiile software Entersoft sunt o alegere ideală pentru companiile de construcții care se confruntă cu o serie de provocări și particularități tot mai mari. De la import și producție, până la comerțul cu ridicata și retail, procesele de gestionare ale proiectelor (buget, activitate, sarcini, inventariere, rezultatele proiectului) sunt acoperite într-un mod cuprinzător și uniform.

Acestea ajută la manevrarea tuturor componentelor specifice ale materialelor de construcții (caracteristici, dimensiuni, accesorii, specificații, controlul calității etc.). Acoperă intrările automate folosind coduri de bare, dispozitivele portabile si conexiunile de la o sursă externă. Toate departamentele business-ului, gestionarea inventarului și monitorizarea fluxului de comenzi sunt consolidate, prin workflow-ul vânzărilor.

Analiza costurilor pentru informații administrative complete (dimensiunile companiei) este monitorizată într-o manieră simplă și inteligibilă și puteți revizui informații prin instrumente moderne de tip MIS și de BI, prin agregarea și analiza datelor din toate departamentele companiei.

Produsele noastre

Entersoft Business Suite

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

More

Entersoft Expert Cloud ERP

Soluție integrate ERP, CRM și e-Commerce de ultimă generație pentru companiile mici și mijlocii.

More

Entersoft Retail

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

More

Entersoft WMS

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

More

Entersoft Mobile Field Service

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

More

Entersoft Mobile xVan

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

More

Entersoft Mobile CRM/SFA

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

More

Entersoft CRM

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.

More

Testimoniale