SĂ PUNEM LUCRURILE LA PUNCT

Entersoft Business Suite®

este o suită cuprinzătoare și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence.

Entersoft Expert®

este o soluție software integrată pentru afaceri ERP, CRM, Retail, Mobile, e-Commerce și Business Intelligence, pentru companii cu până la 10 utilizatori.

Entersoft Retail®

este o aplicație software independentă, modernă, concepută special pentru industria de retail, cu funcții hibride (online și offline) și integrată pe deplin cu soluțiile ERP, CRM și e-Commerce.

Entersoft WMS®

este parte a Entersoft Business Suite si este o soluție software modernă, de ultimă oră, pentru depozite.

Entersoft Mobile Field Service®

facilitează și optimizează calitatea generală a procesului de gestionare a serviciilor.

Entersoft Mobile xVan®

face parte din sistemul informatic integrat Entersoft CRM. Soluția se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

Entersoft Mobile MedRep®

Un reprezentant medical are acces prin intermediul telefoanelor inteligente și al tabletelor la toate informațiile de care are nevoie despre vizitele efectuate și despre produsele pe care le promovează, ca și cum ar fi fost la birou.

Entersoft Mobile CRM/SFA®

amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

Entersoft CRM®

este un sistem inovator de management al relațiilor cu clienții care satisface nevoile departamentelor de vânzări, marketing, servicii pentru clienți și servicii de mentenanță (SLA) ale unei organizații.