Management

Business image created by Pressfoto - Freepik.com

Antonis Kotzamanidis, Managing Director

Antonis Kotzamanidis deține titlul de doctor în cadrul Colegiului Imperial de Știință, Tehnologie și Medicină. Inițial, a lucrat ca Dezvoltator Software, Director al Diviziei de Servicii si Director General Adjunct pentru Computer Logic si LogicDIS. În 2002, împreună cu colegii săi, a fondat Entersoft și a devenit Director General al acesteia. Până în prezent, el contribuie la creșterea continuă a companiei, care s-a dezvoltat în mod constant, de la un startup la un grup de companii cu prezență regională, cu peste 250 de persoane și clienți în 19 țări din Europa Centrală și de Est și din Orientul Mijlociu. În 2008 a coordonat in Entersoft proiectul prin care compania a intrat pe Piata Alternativa de tranzactii a Bursei de Valori din Atena. Din 2009 pana in prezent a infiintat 3 filiale in Romania, Bulgaria si Emiratele Arabe Unite, in acelasi timp incheind cu succes achizitia a cinci companii de software mai mici (Retail Link, Nova Consulting, Alfa Software Solutions, Cardisoft si Pocketbiz a Sieben). A fost membru al Consiliului de administrație al Federației elene din domeniul Tehnologiei Informatiei și Comunicațiilor, precum și membru al Consiliului General al Federației Elene a Companiilor.

Stavros Menegos, R&D Director

Stavros Menegos a obținut Masterul în Științe la Colegiul de Științe, Tehnologie și Medicină din cadrul Universității din Londra. În cadrul Computer Logic a condus echipa de design şi implementare a platformei de dezvoltare a aplicaţiei client/server Omega. În 2000 a fost numit Director de Cercetare şi Dezvoltare în cadrul companiei LogicDIS, cu responsabilitatea de a stabili strategia companiei d.p.d.v. tehnologie. A părăsit LogicDIS în iunie 2002 pentru a conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare al Entersoft.

Charalambos Avratoglou, Support & Knowledge Dissemination Director

Charalambos Avratoglou a obţinut Doctoratul în Inginerie Electronică la University of Thrace. El este responsabil de design-ul, dezvoltarea şi supervizarea dezvoltării ulterioare pentru mai multe aplicaţii de business foarte cunoscute în Grecia, cum ar fi: Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM, etc. În cadrul companiei Computer Logic a fost tehnicianul şef care a condus echipa de design şi dezvoltare a platformei tehnologice client/server, Omega. În 2000 este numit Director Tehnic al LogicDIS poziţie ocupată până în iunie 2002 când se alatură echipei Entersoft în funcţia de Director Tehnic. Astazi detine functia de Support & Knowledge Dissemination Director.

Constantinos Fokas, General Manager Enterprise Applications Division

Constantinos Focas are 25 de ani de experiență în industria tehnologiei informaţiei, specializată în servicii de software. Din 1997 până în 2002, el a ocupat poziția de Project Manager şi apoi de director de Servicii la Logic Computer şi LogicDIS, după fuziune. În 2002 el a co-fondat NOVA CONSULTING SA, un furnizor de servicii ERP și aplicații mobile, în care a ocupat poziţia de CEO. În 2009 NOVA CONSULTING SA a fost achiziţionată de Entersoft SA şi a fost numit Director de Servicii & Suport din sudul Greciei la Entersoft. Începand cu anul 2015, ocupă poziția de Commercial, Services & Support Director în cadrul Diviziei Enterprise Applications.

 

Sotiris Koukias, Commercial Director Internet Mobile Cloud Division

Sotiris Koukias a studiat Inginerie Mecanică (industrială) la Universitatea Tehnică Națională din Atena (NTUA). Timp de opt ani a fost consultant pentru renumite companii din Grecia, de consultanță (Vector) și de sisteme software (Mancom), participând la proiecte de implementare ERP, MRP și proiecte de restructurare pentru companii mari grecești și multinaționale. Începand cu anul 1998, timp de 10 ani, a lucrat pentru firma KPMG, fiind responsabil de sistemele ERP și de ofertele de management de proiect ale companiei în Grecia. Începând cu 2008, a lucrat ca Manager Comercial la SCAN SAIC pentru soluțiile HRMS și Security ale companiei pe piața din Grecia. Începând cu luna iunie 2016, el ocupă funcția de director comercial al Diviziei Internet – Mobile – Cloud (IMCD) la Entersoft.

Konstantinos Kotzamanidis, Mobile Division Services Manager

Konstantinos Kotzamanidis este absolvent al Universității din Newcastle-upon-Tyne, licențiat în Informatică și are, de asemenea, studii postuniversitare de Master în Tehnologii Avansate la Colegiul Imperial din Londra. În 1999, el și-a inceput cariera ca dezvoltator software pentru compania Computer Logic, o firmă de software de top din Grecia care dezvoltă aplicații pentru linii de business. În 2003, se alătură echipei Entersoft, inițial ca inginer software senior și, începând cu 2009, în calitate de Manager de Proiect în numeroase proiecte mari de tip ERP & CRM. Începand cu 2012, Konstantinos este numit in funcția de Director pentru Proiecte și Servicii din cadrul Diviziei Internet, Mobile & Cloud, unde este responsabil pentru întregul portofoliu al proiectelor și serviciilor de SFA (Automatizare a Forțelor de Vânzari Mobile) din Grecia și din străinătate.

Sakis Karamitrousis, Branch General Manager, North Greece

Sakis Karamitrousis a absolvit Facultatea de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității Macedone. În 1993 s-a alăturat companiei Computer Logic, în cadrul Departamentului de Vânzări pentru Grecia – Nord şi s-a ocupat de vânzarea de software, pentru Parteneri şi Clienţi Mari. În 1998, a devenit Director de Vânzări al Departamentului de Clienți Mari, în cadrul Computer Logic în zona Grecia – Nord. În 2003 a devenit Director Comercial la Entersoft ptr. Grecia de Nord, iar la inceputul anului 2017 a ocupat poziția de Branch General Manager pentru Grecia de Nord.

Stefanos Marmaridis, Services Manager Northern Greece

El și-a abandonat studiile în agricultură pentru a-și urma marea dragoste, care era Computer Science. În 1983, și-a început studiile de analist programator la Centrul de Productivitate din Grecia. Și-a început cariera ca dezvoltator software iar apoi ca manager IT la STANDOX, creandu-si, in 1991, propria companie în Salonic. În ianuarie 2014, a decis, împreună cu managementul Entersoft, să alature cele doua echipe sub umbrela Entersoft, iar astăzi deține funcția de Director de Servicii pentru zona Grecia de Nord.

Mihalis Bakouris, Internatinal Business Developemnt Director

Mihalis Bakouris a lucrat, înca din 1992, la consolidarea de echipe internaționale, proiecte de colaborare și produse. Din 1998, a lucrat la Computer Logic pentru gestionarea proiectelor ERP medii și mari, ca apoi să conducă Divizia Financiară de produse ERP în cadrul SingularLogic. În 2006 s-a alăturat echipei Profile Software, unde, în calitate de Director de Operațiuni, a condus Unitatea de Business Financiar-Bancar și a administrat proiectele companiei de expansiune internațională în sectorul bancar și al managementului bancar. În 2014 s-a alăturat companiei Entersoft și ocupă poziția de Director pentru Dezvoltarea Afacerilor Internaționale. Mihalis a primit titlul de doctor în Inginerie Electrică și Informatică de la Universitatea Tehnică din Atena (NTUA) în 1995.