Management

Business image created by Pressfoto - Freepik.com

Antonis Kotzamanidis, Managing Director

Antonis Kotzamanidis este în prezent director general și membru executiv al Consiliului de Administrație. Deține o diplomă de doctor în informatică de la Colegiul Imperial de Știință, Tehnologie și Medicină. A lucrat timp de zece ani ca dezvoltator de software, manager de servicii pentru conturi mari și director general adjunct pentru Computer Logic și LogicDIS. În 2002, împreună cu colegii săi, a fondat Entersoft și a devenit Directorul General al companiei. Până astăzi, el contribuie la creșterea continuă a companiei de la un startup la un grup cu prezență în Europa Centrală și de Est și Orientul Mijlociu, cu peste 400 de angajati și clienți în 35 de țări. În 2008 a condus proiectul Entersoft intrând pe piața alternativă a Bursei de Valori din Atena (ASE), în timp ce în 2020 a finalizat cu succes intrarea companiei pe piața principală a Bursei de Valori. Din 2009 până astăzi a fondat 3 filiale în România, Bulgaria și Emiratele Arabe Unite, și a finalizat achiziția a 8 companii mai mici cu activități software (Novacon, Retail-Link, Cardisoft, Alpha Software Solutions, Pocketbiz, Plexis ERP, Optimum și Wedia). A fost membru al Consiliului de Administrație al Federației Intreprinderilor Elene de Tehnologie Informațională și Comunicații, precum și membru al Consiliului General al Federației Elene a Intreprinderilor.

Stavros Menegos, R&D Director

Stavros Menegos a obținut Masterul în Științe la Colegiul de Științe, Tehnologie și Medicină din cadrul Universității din Londra. În cadrul Computer Logic a condus echipa de design şi implementare a platformei de dezvoltare a aplicaţiei client/server Omega. În 2000 a fost numit Director de Cercetare şi Dezvoltare în cadrul companiei LogicDIS, cu responsabilitatea de a stabili strategia companiei d.p.d.v. tehnologie. A părăsit LogicDIS în iunie 2002 pentru a conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare al Entersoft.

Charalambos Avratoglou, Support & Knowledge Dissemination Director

Charalambos Avratoglou a obţinut Doctoratul în Inginerie Electronică la University of Thrace. El este responsabil de design-ul, dezvoltarea şi supervizarea dezvoltării ulterioare pentru mai multe aplicaţii de business foarte cunoscute în Grecia, cum ar fi: Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM, etc. În cadrul companiei Computer Logic a fost tehnicianul şef care a condus echipa de design şi dezvoltare a platformei tehnologice client/server, Omega. În 2000 este numit Director Tehnic al LogicDIS poziţie ocupată până în iunie 2002 când se alatură echipei Entersoft în funcţia de Director Tehnic. Astazi detine functia de Support & Knowledge Dissemination Director.

Katia Papacrhistopoulou, Membru al Consiliului de administrație 

Katia Papachristopoulou a absolvit Universitatea din Atena specializarea Fizică. Timp de 15 ani, în cadrul companiei Computer Logic, a fost responsabilă de analiza multor aplicaţii de succes în Grecia, aplicaţii pentru SMEs (Horizontes, Defacto, Personnel) cât şi de localizarea acestora pentru pieţe străine (Franţa, Bulgaria, Austria). În 1996 a fost numită Director de Analiză pentru aplicaţiile client/server bazate pe platforma Omega (LogicDIS Prime & Business ERP, LogicDIS ERP/Securities etc.), funcţie ocupată până în iunie 2002, când părăseşte LogicDIS pentru a se alătura echipei Entersoft ca Director de Analiză. Din 2018 ocupa functia de Director de Marketing al Grupului.

 

Constantinos Fokas, General Manager Enterprise Applications Division

Constantinos Focas are 25 de ani de experiență în industria tehnologiei informaţiei, specializată în servicii de software. Din 1997 până în 2002, el a ocupat poziția de Project Manager şi apoi de director de Servicii la Logic Computer şi LogicDIS, după fuziune. În 2002 el a co-fondat NOVA CONSULTING SA, un furnizor de servicii ERP și aplicații mobile, în care a ocupat poziţia de CEO. În 2009 NOVA CONSULTING SA a fost achiziţionată de Entersoft SA şi a fost numit Director de Servicii & Suport din sudul Greciei la Entersoft. Începand cu anul 2015, ocupă poziția de Commercial, Services & Support Director în cadrul Diviziei Enterprise Applications.

 

Nikos Sahinis, General Manager Niche Markets Division

Nikos are o experienta de peste 20 de ani in sectorul serviciilor IT si telecomunicatii, a lucrat multi ani, atat in companii grecesti cat si in companii multinationale precum Computer Logic, Sony Hellas, UUNET, Tellas, Totalsoft si Entersoft, in special in pozitii comerciale si manageriale. A absolvit Universitatea Kingston si detine o diploma in stiinte si un MBA in administrarea afacerilor. În ianuarie 2013 a preluat conducerea departamentului comercial Retail-Link, având ca viziune să lărgească rețeaua de facturare electronică, crescând considerabil cotele de piață ale companiei, reputația și clientela, în timp ce din ianuarie 2020 ocupă funcția de Director General al diviziei Piețelor de nișă din cadrul Entersoft.

Sakis Karamitrousis, Branch General Manager, North Greece

Sakis Karamitrousis a absolvit Facultatea de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității Macedone. În 1993 s-a alăturat companiei Computer Logic, în cadrul Departamentului de Vânzări pentru Grecia – Nord şi s-a ocupat de vânzarea de software, pentru Parteneri şi Clienţi Mari. În 1998, a devenit Director de Vânzări al Departamentului de Clienți Mari, în cadrul Computer Logic în zona Grecia – Nord. În 2003 a devenit Director Comercial la Entersoft ptr. Grecia de Nord, iar la inceputul anului 2017 a ocupat poziția de Branch General Manager pentru Grecia de Nord.

Mihalis Bakouris, Internatinal Business Developemnt Director

Mihalis Bakouris a lucrat, înca din 1992, la consolidarea de echipe internaționale, proiecte de colaborare și produse. Din 1998, a lucrat la Computer Logic pentru gestionarea proiectelor ERP medii și mari, ca apoi să conducă Divizia Financiară de produse ERP în cadrul SingularLogic. În 2006 s-a alăturat echipei Profile Software, unde, în calitate de Director de Operațiuni, a condus Unitatea de Business Financiar-Bancar și a administrat proiectele companiei de expansiune internațională în sectorul bancar și al managementului bancar. În 2014 s-a alăturat companiei Entersoft și ocupă poziția de Director pentru Dezvoltarea Afacerilor Internaționale. Mihalis a primit titlul de doctor în Inginerie Electrică și Informatică de la Universitatea Tehnică din Atena (NTUA) în 1995.