Management

Business image created by Pressfoto - Freepik.com

Antonis Kotzamanidis, Managing Director

Antonis Kotzamanidis deține titlul de doctor în cadrul Colegiului Imperial de Știință, Tehnologie și Medicină. Inițial, a lucrat ca Dezvoltator Software, Director al Diviziei de Servicii si Director General Adjunct pentru Computer Logic si LogicDIS. În 2002, împreună cu colegii săi, a fondat Entersoft și a devenit Director General al acesteia. Până în prezent, el contribuie la creșterea continuă a companiei, care s-a dezvoltat în mod constant, de la un startup la un grup de companii cu prezență regională, cu peste 250 de persoane și clienți în 19 țări din Europa Centrală și de Est și din Orientul Mijlociu. În 2008 a coordonat in Entersoft proiectul prin care compania a intrat pe Piata Alternativa de tranzactii a Bursei de Valori din Atena. Din 2009 pana in prezent a infiintat 3 filiale in Romania, Bulgaria si Emiratele Arabe Unite, in acelasi timp incheind cu succes achizitia a cinci companii de software mai mici (Retail Link, Nova Consulting, Alfa Software Solutions, Cardisoft si Pocketbiz a Sieben). A fost membru al Consiliului de administrație al Federației elene din domeniul Tehnologiei Informatiei și Comunicațiilor, precum și membru al Consiliului General al Federației Elene a Companiilor.

Stavros Menegos, R&D Director

Stavros Menegos a obținut Masterul în Științe la Colegiul de Științe, Tehnologie și Medicină din cadrul Universității din Londra. În cadrul Computer Logic a condus echipa de design şi implementare a platformei de dezvoltare a aplicaţiei client/server Omega. În 2000 a fost numit Director de Cercetare şi Dezvoltare în cadrul companiei LogicDIS, cu responsabilitatea de a stabili strategia companiei d.p.d.v. tehnologie. A părăsit LogicDIS în iunie 2002 pentru a conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare al Entersoft.

Charalambos Avratoglou, Support & Knowledge Dissemination Director

Charalambos Avratoglou a obţinut Doctoratul în Inginerie Electronică la University of Thrace. El este responsabil de design-ul, dezvoltarea şi supervizarea dezvoltării ulterioare pentru mai multe aplicaţii de business foarte cunoscute în Grecia, cum ar fi: Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM, etc. În cadrul companiei Computer Logic a fost tehnicianul şef care a condus echipa de design şi dezvoltare a platformei tehnologice client/server, Omega. În 2000 este numit Director Tehnic al LogicDIS poziţie ocupată până în iunie 2002 când se alatură echipei Entersoft în funcţia de Director Tehnic. Astazi detine functia de Support & Knowledge Dissemination Director.

Katia Papacrhistopoulou, Membru al Consiliului de administrație 

Katia Papachristopoulou a absolvit Universitatea din Atena specializarea Fizică. Timp de 15 ani, în cadrul companiei Computer Logic, a fost responsabilă de analiza multor aplicaţii de succes în Grecia, aplicaţii pentru SMEs (Horizontes, Defacto, Personnel) cât şi de localizarea acestora pentru pieţe străine (Franţa, Bulgaria, Austria). În 1996 a fost numită Director de Analiză pentru aplicaţiile client/server bazate pe platforma Omega (LogicDIS Prime & Business ERP, LogicDIS ERP/Securities etc.), funcţie ocupată până în iunie 2002, când părăseşte LogicDIS pentru a se alătura echipei Entersoft ca Director de Analiză. Din 2018 ocupa functia de Director de Marketing al Grupului.

 

Nikos Sahinis, General Manager Niche Markets Division

Nikos are o experienta de peste 20 de ani in sectorul serviciilor IT si telecomunicatii, a lucrat multi ani, atat in companii grecesti cat si in companii multinationale precum Computer Logic, Sony Hellas, UUNET, Tellas, Totalsoft si Entersoft, in special in pozitii comerciale si manageriale. A absolvit Universitatea Kingston si detine o diploma in stiinte si un MBA in administrarea afacerilor. În ianuarie 2013 a preluat conducerea departamentului comercial Retail-Link, având ca viziune să lărgească rețeaua de facturare electronică, crescând considerabil cotele de piață ale companiei, reputația și clientela, în timp ce din ianuarie 2020 ocupă funcția de Director General al diviziei Piețelor de nișă din cadrul Entersoft.

Sakis Karamitrousis, Branch General Manager, North Greece

Sakis Karamitrousis a absolvit Facultatea de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității Macedone. În 1993 s-a alăturat companiei Computer Logic, în cadrul Departamentului de Vânzări pentru Grecia – Nord şi s-a ocupat de vânzarea de software, pentru Parteneri şi Clienţi Mari. În 1998, a devenit Director de Vânzări al Departamentului de Clienți Mari, în cadrul Computer Logic în zona Grecia – Nord. În 2003 a devenit Director Comercial la Entersoft ptr. Grecia de Nord, iar la inceputul anului 2017 a ocupat poziția de Branch General Manager pentru Grecia de Nord.

Mihalis Bakouris, Internatinal Business Developemnt Director

Mihalis Bakouris a lucrat, înca din 1992, la consolidarea de echipe internaționale, proiecte de colaborare și produse. Din 1998, a lucrat la Computer Logic pentru gestionarea proiectelor ERP medii și mari, ca apoi să conducă Divizia Financiară de produse ERP în cadrul SingularLogic. În 2006 s-a alăturat echipei Profile Software, unde, în calitate de Director de Operațiuni, a condus Unitatea de Business Financiar-Bancar și a administrat proiectele companiei de expansiune internațională în sectorul bancar și al managementului bancar. În 2014 s-a alăturat companiei Entersoft și ocupă poziția de Director pentru Dezvoltarea Afacerilor Internaționale. Mihalis a primit titlul de doctor în Inginerie Electrică și Informatică de la Universitatea Tehnică din Atena (NTUA) în 1995.