Consiliul de administrație

Pandelis Nikolopoulos, Presedinte

Pandelis Nikolopoulos, unul din fondatorii Computer Logic a fost şi Director Tehnic pentru mai mulţi ani în cadrul acestei companii. În 1996 a devenit Director General al Departamentului Large Accounts. Dr. Nikolopoulos este Preşedintele Consiliului Director al Entersoft.

Konstantinos Dimitrakopoulos, Vice Presedinte

Konstantinos Dimitrakopoulos a fost unul din fondatorii Computer Logic Nord şi a promovat şi oferit suport pentru produsele Computer Logic în nordul Greciei. A ocupat funcţia de Director General al filialei Nord a Computer Logic, transformată în LogicDIS, pentru mai mult de 17 ani. Astăzi este Vice Preşedinte al Consiliului Directoral în cadrul Entersoft şi Director General al filialei Grecia-Nord.

Antonis Kotzamanidis, Director General

Antonis Kotzamanidis deține titlul de doctor în cadrul Colegiului Imperial de Știință, Tehnologie și Medicină. Inițial, a lucrat ca Dezvoltator Software, Director al Diviziei de Servicii si Director General Adjunct pentru Computer Logic si LogicDIS. În 2002, împreună cu colegii săi, a fondat Entersoft și a devenit Director General al acesteia. Până în prezent, el contribuie la creșterea continuă a companiei, care s-a dezvoltat în mod constant, de la un startup la un grup de companii cu prezență regională, cu peste 250 de persoane și clienți în 19 țări din Europa Centrală și de Est și din Orientul Mijlociu. În 2008 a coordonat in Entersoft proiectul prin care compania a intrat pe Piata Alternativa de tranzactii a Bursei de Valori din Atena. Din 2009 pana in prezent a infiintat 3 filiale in Romania, Bulgaria si Emiratele Arabe Unite, in acelasi timp incheind cu succes achizitia a cinci companii de software mai mici (Retail Link, Nova Consulting, Alfa Software Solutions, Cardisoft si Pocketbiz a Sieben). A fost membru al Consiliului de administrație al Federației elene din domeniul Tehnologiei Informatiei și Comunicațiilor, precum și membru al Consiliului General al Federației Elene a Companiilor.

Stavros Menegos, Membru al Consiliului de administrație

Stavros Menegos a obţinut Masterul în Ştiinţe la Imperial College of Science, Technology and Medicine din cadrul University of London. În cadrul Computer Logic a condus echipa de design şi implementare a platformei de dezvoltare a aplicaţiei client/server Omega. În 2000 a fost numit Director de Cercetare şi Dezvoltare în cadrul companiei LogicDIS, cu responsabilitatea de a stabili strategia companiei d.p.d.v. tehnologie. A părăsit LogicDIS în iunie 2002 pentru a conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare al Entersoft.

Charalambos Avratoglou, Membru al Consiliului de administrație

Charalambos Avratoglou a obţinut Doctoratul în Inginerie Electronică la University of Thrace. El este responsabil de design-ul, dezvoltarea şi supervizarea dezvoltării ulterioare pentru mai multe aplicaţii de business foarte cunoscute în Grecia, cum ar fi: Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM, etc. În cadrul companiei Computer Logic a fost tehnicianul şef care a condus echipa de design şi dezvoltare a platformei tehnologice client/server, Omega. În 2000 este numit Director Tehnic al LogicDIS poziţie ocupată până în iunie 2002 când se alatură echipei Entersoft în funcţia de Director Tehnic. Astazi detine functia de Director Dezvoltare New Business.

Katia Papacrhistopoulou, Membru al Consiliului de administrație

Katia Papachristopoulou a absolvit Universitatea din Atena specializarea Fizică. Timp de 15 ani, în cadrul companiei Computer Logic, a fost responsabilă de analiza multor aplicaţii de succes în Grecia, aplicaţii pentru SMEs (Horizontes, Defacto, Personnel) cât şi de localizarea acestora pentru pieţe străine (Franţa, Bulgaria, Austria). În 1996 a fost numită Director de Analiză pentru aplicaţiile client/server bazate pe platforma Omega (LogicDIS Prime & Business ERP, LogicDIS ERP/Securities etc.), funcţie ocupată până în iunie 2002, când părăseşte LogicDIS pentru a se alătura echipei Entersoft ca Director de Analiză.

Constantinos Fokas, Membru al Consiliului de administrație

Constantinos Focas are 25 de ani de experiență în industria tehnologiei informației, specializată în servicii software. Din 1997 până în 2002 a ocupat funcția de manager de proiect, apoi de director de servicii la Computer Logic și LogicDIS, după fuziune. În 2002 a co-fondat NOVA CONSULTING S.A., un furnizor de servicii de aplicații ERP și mobile, unde a ocupat funcția de CEO. În 2009, NOVA CONSULTING S.A. a fost achiziționată de Entersoft S.A., iar acesta a fost numit director de servicii și asistență în cadrul Entersoft, iar din 2019 ocupă funcția de Director General pentru Divizia de Aplicații pentru Afaceri.

 

Marica Labrou, membru independent al Consiliului de Administrație

Business Leader, membru al Consiliului de Administrație  în cadrul Entersoft începând cu octombrie 2019, inginer Chimist și MBA, cu peste 30 de ani de experiență managerială extinsă într-o serie de companii multinaționale și grecești, în poziții cuprinse între Managementul Produsului și Dezvoltarea Afacerilor (BSH și HP) până la Managementul canalelor și soluțiilor de afaceri (Microsoft) până la management general, director general și CEO (SingularLogic, Intersys, KAFKAS).
Activă în mai multe institute: vicepreședinte ACEO - Asociația directorilor generali, membru al Comitetului Women in Business (WIB) al Camerei de Comerț Americano-Elenă, membru al GBRW - Global Board Ready Women, membru al  Asociației Femeilor de Știință din Grecia , mentor la WoT (Women on Top) și Endeavour.
Scrie articole și susține discursuri pe diverse teme de afaceri.

 

Katerina Pramatari, membru independent al Consiliului de Administrație

Katerina Pramatari este partener la Uni. Profesor asociat și fondator  în cadrul Departamentului de Management și Tehnologie al Universității de Economie și Afaceri din Atena (AUEB). De asemenea, este coordonator științific al grupului de cercetare ELTRUN / SCORE și al ACEin, Centrul de antreprenoriat și inovare din Atena AUEB. Ea deține un B.Sc. în Informatică și M.Sc. în sisteme informaționale de la AUEB și un doctorat în sisteme informaționale și gestionarea lanțului de aprovizionare, de asemenea, de la AUEB. A primit diverse distincții academice și burse și a publicat peste 100 de lucrări în reviste științifice, conferințe academice recenzate și capitole de carte. Înainte de a intra în universitate, a lucrat ca analist de sisteme și asistent manager de brand la Procter & Gamble. În ultimii ani, a sprijinit mai multe echipe în configurarea propriilor lor acțiuni și a fost printre inițiatorii și susținătorii diferitelor activități de promovare a antreprenoriatului pentru tineri. În ultima perioadă a fost printre inițiatorii Uni.Fund, un fond creat pentru a sprijini crearea de noi proiecte și pentru a valorifica potențialul ascuns care există în universitățile grecești, în cercetare și dezvoltare și în spațiul tehnic.