Distincții & Premii

2021

Entersoft: printre Campionii Afacerilor Grecesti din deceniul 2010-20

Suntem mândri că în această perioadă Grupul Entersoft a fost una dintre organizațiile care au lucrat în mod constant pentru a menține o atitudine pozitivă și o tendință ascendentă. Grupul a dezvoltat

soluții care au contribuit substanțial, astfel încât peste 4.000 de companii din țară evoluează semnificativ. Aceasta continuă pas cu pas progresul.
Faceți click aici pentru a citi articolul complet

2019

Entersoft este listata în top 10 furnizori de Soluții pentru Zona de Servicii din Europa pentru 2019!

Revista internațională CIO Applications Europe și echipa sa remarcantă formată din manageri in tehnologia informatiei, VC, precum și analiști specialiști in marketing și jurnaliști, care urmăreste să-și țină cititorii la curent cu cele mai recente dezvoltări tehnologice, au creat lista anuală a primilor 10 furnizori de servicii in zona de servicii in Europa pentru 2019.

In urma unei evaluări specifice pe baza nivelului de cunoștințe de afaceri, a cunoștințelor din industrie și a poziției generale a pieței, Entersoft a fost listata drept unul dintre cei 10 furnizori de top pentru zona de servicii la nivel european pentru anul 2019. Concret, echipa a evaluat ușurința de integrare a Soluției Entersoft Field Service cu sistemele ERP sau CRM existente. In plus, conectivitatea din afara biroului cu aplicatiile din back-office pentru a oferi informații în timp real și posibilitatea de a accesa și manipula date de pe orice dispozitiv portabil prin conexiune online. Mai mult, revista CIO Applications Europe a evaluat flexibilitatea și capacitatea de a extinde soluția, capacitatea de a previziona și de a satisface nevoile clienților și abilitatea de a implementa soluția fie pe variana On premise, Cloud, licențiată sau SaaS, oferind economii de scară, si oferind beneficii maxime competitive pentru fiecare intreprindere ce implementează solutiile Entersoft.

Faceți clic aici pentru a citi articolul complet

 

Pentru al doilea an consecutiv, Entersoft a primit distincția ca fiind unul dintre Diamantele economiei elene pentru anul 2018 la, Diamonds of Greek Economy Awards 2019.

Premiile Diamonds of Greek Economy au fost prezentate de New Times Publishing în cadrul unui eveniment care a avut loc miercuri, 10 iulie 2019 la Hotelul Marea Britanie din Atena. La eveniment au participat oameni de afaceri și directori ale celor mai sănătoase și dinamice grupuri de afaceri și entități de afaceri din Grecia, precum și reprezentanți ai statului și mass media. Evenimentul și-a propus să scoată în evidență cele mai dinamice afaceri grecești. Entersoft a fost evaluată pe baza indicatorilor și a criteriilor economice precum rentabilitatea, datoria, lichiditatea, raportul de capital, etc., incluzand factori precum capitalul investit, politica de resurse umane, precum și probleme de responsabilitate corporativă și socială, toti acesti indicatori calificând Entersoft drept una dintre companiile cele mai sănătoase si în creștere dintre companiile din Grecia.

Premiul a fost primit de domnul Constantinos Fokas, director general EAD la Entersoft.

 

 

 

 

 

 

Entersoft are plăcerea de a anunța distincția excelentă a Directorului Tehnic al Entersoft, dl.Stavros Menegos în calitate de Director Regional Microsoft pentru sud-estul Europei.

 Microsoft cu acest titlu onorific justifică experiența sa îndelungată și cunoștințele profunde, pe care le împărtășește și le dezvoltă printr-o activitate semnificativă în mediul online, alături de strategia de investiții a companiei pentru promovarea inovațiilor aplicabile software-ului de afaceri.

Programul Directorilor Regionali a fost creat în anul 1993 și este format din 175 de vizionari din domeniul tehnologiei la nivel mondial, selectați special pentru expertiza dovedită în cadrul platformelor încrucișate, leadership și angajamentul față de rezultatele afacerii. Directorii regionali sunt selectați de Microsoft pe baza unui set riguros de evaluări concepute pentru a selecta cei mai buni reprezentanți IT ai celor mai importante afaceri din lume, iar mandatul lor durează doi ani.
Domnul Menegos a declarat: „Este o mare onoare să primesc distincția de director regional Microsoft pentru a treia oară. Participarea mea la program demonstrează că Entersoft se mișcă constant și ascendent în domeniul tehnologiei. Selectăm cu atenție următorii noștri pași, creăm instruire strategică și continuă pentru executivi și parteneri. Scopul meu în această oportunitate este să-mi imbogățesc cunoștințele, să impărtășesc idei cu ceilalți directori regionali din întreaga lume și să aduc noi idei și viziune companiei noastre” .

https://rd.microsoft.com/en-us/about/

2018

Distincții multiple pentru Grupul Entersoft la Supply Chain Awards 2018

Grupul Entersoft, a câștigat multiple medalii, în cadrul impresionantei ceremonii de premiere a Supply Chain Awards 2018, obținând trei medalii de aur și o medalie de argint. Ceremonia anuală de premiere este o inițiativă a Institutului de lanțuri de aprovizionare și Boussias Communications.

Mai exact, două (2) medalii de aur au fost câștigate de soluția inovatoare Entersoft WMS, atât ca participant autonom, cât și în parteneriat cu fabrica de bere Karamolegos . Prima medalie de aur a fost primită de Entersoft WMS în categoria „Software și echipamente în lanțul de aprovizionare”, pentru multiplele capabilități pe care sistemul le oferă proceselor de afaceri zilnice din cadrul depozitelor, reducând complexitatea operațiilor și optimizând managementul resurselor. Medalia de aur la categoria „Inovație în transport - distribuție” a fost obtinută în parteneriat Karamolegos & Entersoft. Cu Entersoft WMS®, Karamolegos Bread Maker a beneficiat direct de simplitatea utilizării și implementării procedurilor, a interfeței de utilizare moderne și prietenoase, a vitezei procedurilor, a reducerii erorilor, a eliminării transferului de date (deoarece acum funcționează într-un mediu unificat) și utilizarea simplă și flexibilă a terminalului wireless.

În același timp, Distincția de Aur și Argint, implementarea serviciilor de inventariere Retail @ Link Furnor Management pentru reîncărcarea completă a depozitelor din Diamantis Masoutis SA („Practica colaborativă a lanțului de aprovizionare”) și respectiv a managementului canalului e-Distribuitori pentru cotidian Colectarea datelor reprezentanților de vânzări DODONI („Dealeri locali - parteneri speciali”). Retail @ Link a oferit atât Diamantis Massoutis SA, cât și DODONI SA două sisteme de monitorizare continuă a performanței asociaților lor, cu un avantaj competitiv constant și în creștere, în același timp consolidând relațiile comerciale pentru realizarea comună a KPI-urilor cu beneficii câștigătoare pentru a fi diseminate către toți actorii din lanțul de aprovizionare

 

Entersoft, în cadrul Forului de excelență în afaceri „Diamonds of Greek Economy Awards 2018”, a primit distincția pentru unul dintre diamantele economiei elene pentru anul 2017.

Diamonds of the Greek Economy, premiat anul acesta de New Times Publishing la un eveniment desfășurat marți, 3 iulie 2018 la Hotelul Marea Britanie din Atena. La eveniment au participat reprezentanți de stat și directori ale celor mai dinamice grupuri de afaceri și entități de afaceri din Grecia.
Apariția unor afaceri grecești mai dinamice și mai sănătoase se bazează pe o evaluare a unor indicatori și criterii economice specifice, incluzând rentabilitatea, gradul de îndatorare, lichiditatea, raportul dintre capitalul propriu și capitalul străin etc., ținând cont în același timp de factori specifici precum capitalul investit de companii, politica lor de resurse umane, precum și politica lor de responsabilitate corporativă și socială. În acest cadru, Entersoft s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai sănătoase și în creștere companii din țară.

 

2017

Apivita a câștigat argintul la Premiile de excelență pentru vânzări 2017 pentru soluția Entersoft Mobile SFA.

 

Apivita a câștigat argintul la Premiile de excelență pentru vânzări 2017 pentru soluția Entersoft Mobile SFA. Pentru succesul cu care soluția este utilizată și eficiența acesteia, Apivita a primit unul dintre cele mai importante premii, Silver Award 2017, în categoria Transformarea digitală a vânzărilor. Apivita a obținut rezultate excelente din exploatarea soluției Entersoft Mobile SFA. Departamentul de vânzări a majorat cu 20% numărul de întâlniri și a redus pregătirea acestora cu 60%. În plus, funcționalitatea online a aplicației a redus la jumătate timpul necesar pentru actualizarea sistemului cu date noi. Mai multe date înseamnă mai multe informații despre managementul echipei de vânzări. Datele analitice, rapoartele, tabelele interactive și indicatorii de performanță (KPI) sprijină luarea deciziilor în timp real, îmbunătățesc productivitatea vânzărilor și experiența consumatorilor.

 

Entersoft a câștigat al doilea premiu de afaceri la categoria Best Alternative Market Award la CHRIMA Business Awards 2016.

Compania a fost apreciată și recompensată cu acest premiu pentru rentabilitatea financiară, inițiativele de afaceri dovedite, extinderea la nivel internațional, investițiile continue și realizările în domeniul inovației.

Premiul a fost primit de doamna Nektaria Livaniou, Accounting Director la Entersoft.

 

2016

Entersoft a câștigat premiul întâi la categoria Best Alternative Market Award la CHRIMA Business Awards 2015

Entersoft a câștigat premiul întâi la categoria Best Alternative Market Award la CHRIMA Business Awards 2015.Compania a fost distinsă cu Premiul I pentru rentabilitatea financiară, inițiativele de afaceri, extinderea pe plan internațional, investițiile continue și realizările din domeniul inovației.

Premiul a fost primit de dl. Halalampos Avratoglou, Support & Knowledge Dissemination Director la Entersoft.

 

 

 

 

 

2015

Entersoft a fost distinsă cu două premii Silver, la CYTA Mobile Excellence Awards

Entersoft a fost distinsă cu două premii Silver, la CYTA Mobile Excellence Awards.

  1. La categoria Aplicații mobile pentru forța de vânzări, Entersoft a primit argintul pentru soluția de automatizare a forței de vânzări mobile (Entersoft Mobile SFA).
  2. La categoria Aplicații mobile pentru servicii, compania a fost distinsă cu argintul pentru Entersoft Mobile Field Marketing.

Evenimentul anual este organizat de Boussias Communications și Centrul de Cercetare pentru E-Business, ELTRUN, de la Universitatea de Economie și Afaceri din Atena, care este, de asemenea, responsabil cu sprijinul științific al competiției. Premiile evidențiază modul în care inovația poate veni în sprijinul utilizatorilor, prin intermediul aplicațiilor, precum și exemple de bune practici în cadrul ecosistemului de afaceri și al marketingului, bazat tot mai mult pe mobilitate. Criteriile de atribuire au fost, printre altele, inovațiile folosite în aplicație, succesul dovedit pe piață, precum și datele cantitative și calitative privind câștigurile clienților primite prin utilizarea aplicațiilor.

 

 

 

Premii pentru Excelență în Vânzări au primit și soluțiile Entersoft implementate la Frezyderm.

Mai exact, Entersoft a câștigat argintul la categoria Tehnologii Organizaționale, pentru implementarea Entersoft Mobile SFA la Frezyderm. Aplicația a contribuit la creșterea eficienței vânzărilor și a productivității, optimizarea activităților de merchandising și promovare, îmbunătățirea în general a experienței clienților, alături de obținerea unor reduceri smenificative a costurilor de operare.

În martie 2015, dl. Stavros Menegos, director R & D la Entersoft, a fost selectat ca director regional al Microsoft. Angajamentul Entersoft față de utilizarea inovațiilor în aplicații software, investițiile semnificative și continue în cercetare și dezvoltare, au contribuit decisiv la selectarea dlui Menegos de către Microsoft. Microsoft i-a recunoscut astfel aptitudinile și realizările în mai multe domenii importante, apreciind cunoștințele sale profunde în domeniul tehnologiei și deciziilor IT, prezența sa ca lider în industrie și pionieratul său în domeniul IT, precum și capacitatea de a disemina cunoștințele și expertiza prin discursurile și activitatea online semnificativă.

2014

Electronet & L'Oreal, au fost premiați la Premiile de Excelență pentru Vânzări, ediția 2014, pentru modul în care au reușit să exploateze beneficiile aplicațiilor Entersoft Mobile®

Doi clienți Entersoft, Electronet & L'Oreal, au fost premiați la Premiile de Excelență pentru Vânzări, ediția 2014, pentru modul în care au reușit să exploateze beneficiile aplicațiilor Entersoft Mobile®.

Electronet pentru magazinul său din Creta a câștigat aurul la categoria Innovative Retail Store pentru implementarea Entersoft Mobile® Sales Assistant. Aplicația contribuie semnificativ la îmbunătățirea experienței clienților, la operațiunile de vânzări zilnice și la creșterea vânzărilor.

L'OREAL Hellas a câștigat bronzul la categoria Tehnologii de vânzări pentru două dintre diviziile sale - produse de consum și dermatocosmetice - pentru modul în care au reușit să exploateze avantajele oferite de Entersoft Mobile® Sales Force Automation și Entersoft Mobile® Merchandising în vânzările din teren. Aplicațiile Entersoft Mobile® reprezintă instrumentul unic de lucru pentru aceste divizii de vânzări, asigurând optimizarea operațiunilor zilnice atât ca precizie, cât și ca timp, dar și o productivitate crescută.

Premiile de Excelență pentru Vânzări sunt inițiative ale Institutului de Vânzări din Grecia și sunt organizate în colaborare cu Boussias Communications.

2013

Entersoft Mobile® SFA, aplicația de automatizare a forței de vânzări, a fost premiată la AppWARDS 2013 la categoria Aplicații Business & Corporate

Entersoft Mobile® SFA, aplicația de automatizare a forței de vânzări, a fost premiată la AppWARDS 2013 la categoria Aplicații Business & Corporate. Aplicația premiată automatizează operațiunile de vânzări, activitățile de marketing de pe teren și activitățile de merchandising, ajută la gestionarea și aplicarea chestionarelor și a sondajelor folosind tehnologii de ultimă generație pentru smartphone-uri și tablete, pe mai multe sisteme de operare și cu modele multiple de utilizare, precum on premise, în Microsoft Azure Cloud, prin licențiere clasică sau ca Software as a Service (SaaS), oferta cuprinzătoare fiind bazată pe nevoile fiecărui client. Mai mult decât atât, aplicația s-a evidențiat prin gradul mare de acceptare a sa pe piață; peste 80 de proiecte-cheie au fost implementate în mai multe verticale diferite, în 4 țări, care au creat o clientelă multinațională remarcabilă. Astăzi, mai mult de 1500 de utilizatori mobili își execută operațiunile zilnice pe Entersoft Mobile. AppWARDS sunt organizate de publicațiile Zone Twilight, cu sprijinul științific al Laboratorului Intelligent Media (IML) și al Centrului de Cercetare pentru E-Business (ELTRUN) al Universității de Economie și Afaceri din Atena.

 

Entersoft S.A. a primit premiul “Growth & Investment Activity” in cadrul evenimentului Business IT Excellence Awards 2013 pentru investițiile sale în produse noi (Entersoft Mobile®) și pentru strategia de dezvoltare, de a achiziționa tehnologie și noi canale de distribuție pentru intrarea pe piață, la nivel local și internațional, prin parteneriate și achiziții de companii. Business IT Excellence Awards (BITE) este organizat de revista “netweek” și de Laboratorul de Comert Electronic (ELTRUN) din cadrul Universității Economice & Business din Atena. Premiile BITE se remarcă prin standardele de evaluare și pentru comitetul de evaluare, alcătuit din directori de piață recunoscuți și apreciați, care reprezintă asociațiile și institutele din domeniul tehnologiilor informației din Grecia

2012

Microsoft Grecia a premiat Entersoft pentru aplicațiile sale Cloud în Windows Azure

În iunie 2012, Microsoft Grecia a premiat Entersoft pentru aplicațiile sale Cloud în Windows Azure. Microsoft a selectat aplicații inovatoare cu potențial comercial, în Windows Azure și compatibile cu Windows Phone 7, din Europa Centrală și de Est pentru competiția "Your Business - Your Fame". Propunerile trimise de partenerii Microsoft au fost evaluate din perspectiva inovațiilor folosite în crearea aplicațiilor, a avansului tehnologic, dar și pentru potențialul comercial.Entersoft SA s-a clasat pe locul întâi la categoria Windows Azure în Grecia, pentru aplicațiile sale de afaceri bazate pe cloud, E-Commerce și Mobile, din Entersoft Business Suite®. Această distincție a oferit companiei Entersoft oportunitatea de a concura pentru un premiu la nivelul Europei Centrale și de Est și a fost nominalizată în cadrul Conferinței Mondiale a Partenerilor Microsoft (WPC) care a avut loc în luna iulie la Toronto, Canada.

În luna iulie 2012, Entersoft a primit aprecieri de două ori la Business IT Excellence Awards 2012. O mențiune s-a referit la activitatea sa internațională și la operațiunile sale strategice de export, iar cealaltă la proiectul de implementare ERP din cadrul grupului de companii ALFAWOOD, cu Entersoft Business Suite®. Business IT Excellence Awards 2012 a acordat titlul pentru cele mai bune practici IT&C folosite în proiecte la companii mari și foarte mari din sectorul privat și public, în Grecia. Premiile Business IT Excellence Awards 2012 sunt stabilite de revista greacă IT "netweek" a Boussias Communications cu suportul științific al Laboratorului de Comerț electronic din Grecia (ELTRUN) al Universității Atena de Economie și Afaceri (AUEB).

Entersoft a câștigat două premii la cea de-a 10-a  ediție a "MONEY Business Awards - George Ouzounis 2012". Compania a fost premiată cu argint pentru afaceri inovatoare în 2012 și cu bronz la categoria Best Alternative Market Company din 2012.

2011

Universitatea de Economie și de Afaceri din Atena a mulțumit Entersoft S.A. pentru sprijinul și contribuția sa în Cercetarea Academică pentru anul universitar 2011

În iulie 2011, Universitatea de Economie și de Afaceri din Atena a mulțumit Entersoft S.A. pentru sprijinul și contribuția sa în Cercetarea Academică pentru anul universitar 2011 în programul de studii de Master în Marketing și Comunicare cu Noile Tehnologii.

2010

Entersoft a câștigat premiul "Partner Country of the Year 2010" din partea Microsoft Grecia

Entersoft a câștigat premiul "Partner Country of the Year 2010" din partea Microsoft Grecia. Compania a fost selectată dintr-un eșantion internațional de parteneri Microsoft de top ce oferă soluții de business de top construite pe tehnologia Microsoft. Câștigătorii au fost aleși dintr-un grup de aproape 3.000 de participanți la nivel mondial. Entersoft a primit recunoașteri pentru tehnologia sa superioară, inovație și pentru implicarea suplimentară pentru premiul Microsoft Partner Country of the Year. Premiul pentru Partenerul Microsoft Partner al Anului aduce recunoaștere partenerilor la nivel de țară care au demonstrat excelență în afaceri în furnizarea de soluții Microsoft clienților în ultimul an. Acest premiu a fost acordat Entersoft pentru că a demonstrat un angajament substanțial față de biroul local al Microsoft în ceea ce privește satisfacerea nevoilor clienților, inovarea, câștigarea de noi clienți și impactul asupra afacerii. "Suntem încântați să premiem Entersoft ca fiind partenerul Microsoft al anului în Grecia", a declarat Allison Watson, vicepreședinte Corporate, Global Partner Group, Microsoft Corp. "Entersoft a demonstrat cel mai înalt nivel de excelență și inovare prin combinarea expertizei pieței locale cu soluții și servicii superioare care satisfac nevoile clienților noștri. "

Entersoft S.A. a fost inclusă în comunitatea "Cele mai puternice companii din Grecia" de către ICAP Group. Această recunoaștere importantă confirmă bonitatea noastră și alătură Entersoft grupului celor mai puternice companii din Grecia care sunt gata să facă față provocărilor din epoca noastră. "Cele mai puternice companii din Grecia" este o comunitate de corporații care sunt cel mai bine cotate în clasamentele ICAP Group. Grupul ICAP este recunoscut de Banca Greciei ca instituție externă de evaluare a bonității companiilor și de către Banca Centrală Europeană ca sursă acceptată de instrumente de rating. Doar una din zece companii din Grecia îndeplinesc criteriile necesare pentru a fi incluse în comunitatea celor mai puternice companii.

2008

ntersoft a câștigat al doilea premiu în categoria Cea mai bună companie de pe piața alternativă Bursei de Valori de la Atena – 2008

În contextul "Business Awards HRIMA - George Ouzounis 2008", organizate în cadrul celei de-a treia conferințe internaționale de afaceri "Conferința pentru investiții în Europa de Sud-Est 2008", Entersoft a câștigat al doilea premiu în categoria Cea mai bună companie de pe piața alternativă Bursei de Valori de la Atena – 2008.

2003

Pionieratul Entersoft și inovația tehnologică au fost, de asemenea, recompensate de Microsoft® și Secretariatul General pentru Cercetare și Tehnologie

În 2003, Secretariatul General pentru Cercetare și Tehnologie a finanțat dezvoltarea platformei tehnologice enter.net care reprezintă baza tuturor produselor companiei, în cadrul celui de-al treilea Program Comunitar de Sprijin pentru dezvoltarea cercetării industriale și a tehnologiei care vizează noi afaceri.

Pionieratul Entersoft și inovația tehnologică au fost, de asemenea, recompensate de Microsoft® care a selectat Entersoft și pe directorul său de cercetare și dezvoltare pentru deținerea celor mai puternice abilități tehnice și pentru răspândirea platformei tehnologice Microsoft®.net în Grecia. Această distincție a făcut din Entersoft un membru al unui mecanism global privilegiat care încorporează 120 de ingineri de software din 50 de țări din întreaga lume, specializați în Microsoft .net.