Distincții & Premii

2017

 

Apivita a câștigat argintul la Premiile de excelență pentru vânzări 2017 pentru soluția Entersoft Mobile SFA. Pentru succesul cu care soluția este utilizată și eficiența acesteia, Apivita a primit unul dintre cele mai importante premii, Silver Award 2017, în categoria Transformarea digitală a vânzărilor. Apivita a obținut rezultate excelente din exploatarea soluției Entersoft Mobile SFA. Departamentul de vânzări a majorat cu 20% numărul de întâlniri și a redus pregătirea acestora cu 60%. În plus, funcționalitatea online a aplicației a redus la jumătate timpul necesar pentru actualizarea sistemului cu date noi. Mai multe date înseamnă mai multe informații despre managementul echipei de vânzări. Datele analitice, rapoartele, tabelele interactive și indicatorii de performanță (KPI) sprijină luarea deciziilor în timp real, îmbunătățesc productivitatea vânzărilor și experiența consumatorilor.

Entersoft a câștigat al doilea premiu de afaceri la categoria Best Alternative Market Award la CHRIMA Business Awards 2016.

Compania a fost apreciată și recompensată cu acest premiu pentru rentabilitatea financiară, inițiativele de afaceri dovedite, extinderea la nivel internațional, investițiile continue și realizările în domeniul inovației.

Premiul a fost primit de doamna Nektaria Livaniou, Account Manager la Entersoft.

2016

Entersoft a câștigat premiul întâi la categoria Best Alternative Market Award la CHRIMA Business Awards 2015.

Compania a fost distinsă cu Premiul I pentru rentabilitatea financiară, inițiativele de afaceri, extinderea pe plan internațional, investițiile continue și realizările din domeniul inovației.

Premiul a fost primit de dl. Halalampos Avratoglou, Support & Knowledge Dissemination Director la Entersoft.

2015

Entersoft a fost distinsă cu două premii Silver, la CYTA Mobile Excellence Awards.

  1. 1. La categoria Aplicații mobile pentru forța de vânzări, Entersoft a primit argintul pentru soluția de automatizare a forței de vânzări mobile (Entersoft Mobile SFA).
  2. 2. La categoria Aplicații mobile pentru servicii, compania a fost distinsă cu argintul pentru Entersoft Mobile Field Marketing.
Evenimentul anual este organizat de Boussias Communications și Centrul de Cercetare pentru E-Business, ELTRUN, de la Universitatea de Economie și Afaceri din Atena, care este, de asemenea, responsabil cu sprijinul științific al competiției. Premiile evidențiază modul în care inovația poate veni în sprijinul utilizatorilor, prin intermediul aplicațiilor, precum și exemple de bune practici în cadrul ecosistemului de afaceri și al marketingului, bazat tot mai mult pe mobilitate. Criteriile de atribuire au fost, printre altele, inovațiile folosite în aplicație, succesul dovedit pe piață, precum și datele cantitative și calitative privind câștigurile clienților primite prin utilizarea aplicațiilor.

 

Premii pentru Excelență în Vânzări au primit și soluțiile Entersoft implementate la Frezyderm.

Mai exact, Entersoft a câștigat argintul la categoria Tehnologii Organizaționale, pentru implementarea Entersoft Mobile SFA la Frezyderm. Aplicația a contribuit la creșterea eficienței vânzărilor și a productivității, optimizarea activităților de merchandising și promovare, îmbunătățirea în general a experienței clienților, alături de obținerea unor reduceri smenificative a costurilor de operare.

În martie 2015, dl. Stavros Menegos, director R & D la Entersoft, a fost selectat ca director regional al Microsoft. Angajamentul Entersoft față de utilizarea inovațiilor în aplicații software, investițiile semnificative și continue în cercetare și dezvoltare, au contribuit decisiv la selectarea dlui Menegos de către Microsoft. Microsoft i-a recunoscut astfel aptitudinile și realizările în mai multe domenii importante, apreciind cunoștințele sale profunde în domeniul tehnologiei și deciziilor IT, prezența sa ca lider în industrie și pionieratul său în domeniul IT, precum și capacitatea de a disemina cunoștințele și expertiza prin discursurile și activitatea online semnificativă.

2014

Doi clienți Entersoft, Electronet & L’Oreal, au fost premiați la Premiile de Excelență pentru Vânzări, ediția 2014, pentru modul în care au reușit să exploateze beneficiile aplicațiilor Entersoft Mobile®.

Electronet pentru magazinul său din Creta a câștigat aurul la categoria Innovative Retail Store pentru implementarea Entersoft Mobile® Sales Assistant. Aplicația contribuie semnificativ la îmbunătățirea experienței clienților, la operațiunile de vânzări zilnice și la creșterea vânzărilor.

L’OREAL Hellas a câștigat bronzul la categoria Tehnologii de vânzări pentru două dintre diviziile sale – produse de consum și dermatocosmetice – pentru modul în care au reușit să exploateze avantajele oferite de Entersoft Mobile® Sales Force Automation și Entersoft Mobile® Merchandising în vânzările din teren. Aplicațiile Entersoft Mobile® reprezintă instrumentul unic de lucru pentru aceste divizii de vânzări, asigurând optimizarea operațiunilor zilnice atât ca precizie, cât și ca timp, dar și o productivitate crescută.

Premiile de Excelență pentru Vânzări sunt inițiative ale Institutului de Vânzări din Grecia și sunt organizate în colaborare cu Boussias Communications.

2013

Entersoft Mobile® SFA, aplicația de automatizare a forței de vânzări, a fost premiată la AppWARDS 2013 la categoria Aplicații Business & Corporate. Aplicația premiată automatizează operațiunile de vânzări, activitățile de marketing de pe teren și activitățile de merchandising, ajută la gestionarea și aplicarea chestionarelor și a sondajelor folosind tehnologii de ultimă generație pentru smartphone-uri și tablete, pe mai multe sisteme de operare și cu modele multiple de utilizare, precum on premise, în Microsoft Azure Cloud, prin licențiere clasică sau ca Software as a Service (SaaS), oferta cuprinzătoare fiind bazată pe nevoile fiecărui client. Mai mult decât atât, aplicația s-a evidențiat prin gradul mare de acceptare a sa pe piață; peste 80 de proiecte-cheie au fost implementate în mai multe verticale diferite, în 4 țări, care au creat o clientelă multinațională remarcabilă. Astăzi, mai mult de 1500 de utilizatori mobili își execută operațiunile zilnice pe Entersoft Mobile. AppWARDS sunt organizate de publicațiile Zone Twilight, cu sprijinul științific al Laboratorului Intelligent Media (IML) și al Centrului de Cercetare pentru E-Business (ELTRUN) al Universității de Economie și Afaceri din Atena.

 

Entersoft S.A. a primit premiul “Growth & Investment Activity” in cadrul evenimentului Business IT Excellence Awards 2013 pentru investițiile sale în produse noi (Entersoft Mobile®) și pentru strategia de dezvoltare, de a achiziționa tehnologie și noi canale de distribuție pentru intrarea pe piață, la nivel local și internațional, prin parteneriate și achiziții de companii. Business IT Excellence Awards (BITE) este organizat de revista “netweek” și de Laboratorul de Comert Electronic (ELTRUN) din cadrul Universității Economice & Business din Atena. Premiile BITE se remarcă prin standardele de evaluare și pentru comitetul de evaluare, alcătuit din directori de piață recunoscuți și apreciați, care reprezintă asociațiile și institutele din domeniul tehnologiilor informației din Grecia

2012

În iunie 2012, Microsoft Grecia a premiat Entersoft pentru aplicațiile sale Cloud în Windows Azure. Microsoft a selectat aplicații inovatoare cu potențial comercial, în Windows Azure și compatibile cu Windows Phone 7, din Europa Centrală și de Est pentru competiția „Your Business – Your Fame”. Propunerile trimise de partenerii Microsoft au fost evaluate din perspectiva inovațiilor folosite în crearea aplicațiilor, a avansului tehnologic, dar și pentru potențialul comercial.Entersoft SA s-a clasat pe locul întâi la categoria Windows Azure în Grecia, pentru aplicațiile sale de afaceri bazate pe cloud, E-Commerce și Mobile, din Entersoft Business Suite®. Această distincție a oferit companiei Entersoft oportunitatea de a concura pentru un premiu la nivelul Europei Centrale și de Est și a fost nominalizată în cadrul Conferinței Mondiale a Partenerilor Microsoft (WPC) care a avut loc în luna iulie la Toronto, Canada.

În luna iulie 2012, Entersoft a primit aprecieri de două ori la Business IT Excellence Awards 2012. O mențiune s-a referit la activitatea sa internațională și la operațiunile sale strategice de export, iar cealaltă la proiectul de implementare ERP din cadrul grupului de companii ALFAWOOD, cu Entersoft Business Suite®. Business IT Excellence Awards 2012 a acordat titlul pentru cele mai bune practici IT&C folosite în proiecte la companii mari și foarte mari din sectorul privat și public, în Grecia. Premiile Business IT Excellence Awards 2012 sunt stabilite de revista greacă IT „netweek” a Boussias Communications cu suportul științific al Laboratorului de Comerț electronic din Grecia (ELTRUN) al Universității Atena de Economie și Afaceri (AUEB).

Entersoft a câștigat două premii la cea de-a 10-a  ediție a „MONEY Business Awards – George Ouzounis 2012”. Compania a fost premiată cu argint pentru afaceri inovatoare în 2012 și cu bronz la categoria Best Alternative Market Company din 2012.

2011

În iulie 2011, Universitatea de Economie și de Afaceri din Atena a mulțumit Entersoft S.A. pentru sprijinul și contribuția sa în Cercetarea Academică pentru anul universitar 2011 în programul de studii de Master în Marketing și Comunicare cu Noile Tehnologii.

2010

Entersoft a câștigat premiul „Partner Country of the Year 2010” din partea Microsoft Grecia. Compania a fost selectată dintr-un eșantion internațional de parteneri Microsoft de top ce oferă soluții de business de top construite pe tehnologia Microsoft. Câștigătorii au fost aleși dintr-un grup de aproape 3.000 de participanți la nivel mondial. Entersoft a primit recunoașteri pentru tehnologia sa superioară, inovație și pentru implicarea suplimentară pentru premiul Microsoft Partner Country of the Year. Premiul pentru Partenerul Microsoft Partner al Anului aduce recunoaștere partenerilor la nivel de țară care au demonstrat excelență în afaceri în furnizarea de soluții Microsoft clienților în ultimul an. Acest premiu a fost acordat Entersoft pentru că a demonstrat un angajament substanțial față de biroul local al Microsoft în ceea ce privește satisfacerea nevoilor clienților, inovarea, câștigarea de noi clienți și impactul asupra afacerii. „Suntem încântați să premiem Entersoft ca fiind partenerul Microsoft al anului în Grecia”, a declarat Allison Watson, vicepreședinte Corporate, Global Partner Group, Microsoft Corp. „Entersoft a demonstrat cel mai înalt nivel de excelență și inovare prin combinarea expertizei pieței locale cu soluții și servicii superioare care satisfac nevoile clienților noștri. ”

Entersoft S.A. a fost inclusă în comunitatea „Cele mai puternice companii din Grecia” de către ICAP Group. Această recunoaștere importantă confirmă bonitatea noastră și alătură Entersoft grupului celor mai puternice companii din Grecia care sunt gata să facă față provocărilor din epoca noastră. „Cele mai puternice companii din Grecia” este o comunitate de corporații care sunt cel mai bine cotate în clasamentele ICAP Group. Grupul ICAP este recunoscut de Banca Greciei ca instituție externă de evaluare a bonității companiilor și de către Banca Centrală Europeană ca sursă acceptată de instrumente de rating. Doar una din zece companii din Grecia îndeplinesc criteriile necesare pentru a fi incluse în comunitatea celor mai puternice companii.

2008

În contextul „Business Awards HRIMA – George Ouzounis 2008”, organizate în cadrul celei de-a treia conferințe internaționale de afaceri „Conferința pentru investiții în Europa de Sud-Est 2008”, Entersoft a câștigat al doilea premiu în categoria Cea mai bună companie de pe piața alternativă Bursei de Valori de la Atena – 2008.

2003

În 2003, Secretariatul General pentru Cercetare și Tehnologie a finanțat dezvoltarea platformei tehnologice enter.net care reprezintă baza tuturor produselor companiei, în cadrul celui de-al treilea Program Comunitar de Sprijin pentru dezvoltarea cercetării industriale și a tehnologiei care vizează noi afaceri.

Pionieratul Entersoft și inovația tehnologică au fost, de asemenea, recompensate de Microsoft® care a selectat Entersoft și pe directorul său de cercetare și dezvoltare pentru deținerea celor mai puternice abilități tehnice și pentru răspândirea platformei tehnologice Microsoft®.net în Grecia. Această distincție a făcut din Entersoft un membru al unui mecanism global privilegiat care încorporează 120 de ingineri de software din 50 de țări din întreaga lume, specializați în Microsoft .net.