Compania

Entersoft este un important furnizor de software și servicii de business din Europa de Sud-Est și Orientul Mijlociu.

Compania oferă o suită completă și integrată de aplicații ERP, CRM, HRM, Retail, Mobile, WMS, e-Invoicing, e-Commerce și B.I. Suita este dezvoltată pe cea mai nouă tehnologie Microsoft .NET® și este disponibilă atât on-premise cât și pentru instalarea în cloud, atât ca produs licențiat, cât și cu abonament în regim Software-as-a-Service (SaaS).

Cine suntem:

Entersoft a crescut impresionant, lărgindu-și portofoliul de clienți în mod constant în aproape toate sectoarele economice și verticalele de business, aceștia bazându-și cu încredere operațiunile de zi cu zi și deciziile strategice pe produsele și soluțiile inovatoare ale Entersoft. Compania vizează companiile medii și mari cărora le propunem produse și soluții verticale ce oferă valoare adăugată clienților. Soluțiile Entersoft au puterea de a dezvolta competitivitatea companiilor, de a le spori capacitatea de comunicare atât la nivel intern cât și extern, dar, totodată le sprijină puternic planurile de export și dezvoltare a activității.

Compania este listată pe piața alternativă de valori de la Atena, deține filiale în Bulgaria, România, dar și companiile greacă Wedia, CGSoft, smartCV. Entersoft realizează export de soluții software în mai mult de 40 țări prin parteneri certificați.

MISIUNEA:

Misiunea Entersoft este de a oferi în mod constant o gamă completă inovatoare și eficientă de aplicații integrate pentru întreprinderi, împreună cu servicii de înaltă calitate și asistență pentru a asigura o eficiență optimizată pentru clienții săi. Din acest motiv, investim în cercetare și proiectare de sisteme avansate care, combinate cu serviciile noastre de înaltă calitate, asigură eficiența maximă și caracterul de viitor al soluțiilor noastre.

Avantajele noastre competitive: 

  • Abordarea modernă, flexibilă și eficientă a modelului de business și experiența sa îndelungată, împreună cu viziunea clară și strategia de dezvoltare.
  • Produsele inovatoare tehnologic și deschizătoare de drumuri, bazate pe investiții continue în cercetare și dezvoltare.
  • Serviciile de înaltă calitate, bine structurate și moderne. Compania are o lungă experiență în proiecte de implementare la companii medii și mari. Know-how-ul avansat al echipelor Entersoft și utilizarea optima a tehnologiei stau la baza unor servicii de suport de calitate superioară.
  • Competențele consultanților. Toți consultanții și managerii Entersoft au o profundă și îndelugată experiență în industria soluțiilor software de business și a suportului tehnic. Oamenii din Entersoft sunt un factor-cheie al succesului și compania investește permanent în dezvoltarea cunoștințelor acestora și a expertizei lor.
  • Clienții săi loiali și mulțumiți.
Țări
>
Clienți
>
Parteneri și consultanți
Angajați

Unii dintre clienții noștri spun ..

“JTI depune constant eforturi pentru îmbunătățirea și automatizarea proceselor de afaceri. Am ales Entersoft Business Suite®deoarece este o soluție software cu funcționalități extinse, care acoperă complet cerințele JTI în ceea ce privește automatizarea forței de vânzări și care include un modul avansat de business intelligence. Mai mult, experiența internațională în implementări similare dovedită de Entersoft și suportul local au fost factori importanți în luarea deciziei. Considerăm că soluția selectată se va dovedi a fi un catalizator important pentruatingerea obiectivelor noastre de afaceri”

Eugen Baloc IT Manager, JTI Romania

"Am implementat multe proiecte cu produsele Entersoft. Factorii de succes ai acestor proiecte au fost organizarea și implicarea managementului, pe lângă funcționalitățile produselor Entersoft și expertiza tehnologică și experiența companiei în implementarea proiectelor complexe ".

L. Athanasiou Chief Technology Officer