Compania

Entersoft este un important furnizor de software și servicii de business din Europa de Sud-Est și Orientul Mijlociu.

Compania oferă o suită completă și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS, e-Commerce și B.I. Suita este dezvoltată pe cea mai nouă tehnologie Microsoft .NET® și este disponibilă atât on-premise cât și pentru instalarea în cloud, atât ca produs licențiat, cât și cu abonament în regim Software-as-a-Service (SaaS).

Cine suntem:

Entersoft a crescut impresionant, lărgindu-și portofoliul de clienți în mod constant în aproape toate sectoarele economice și verticalele de business, aceștia bazându-și cu încredere operațiunile de zi cu zi și deciziile strategice pe produsele și soluțiile inovatoare ale Entersoft. Compania vizează companiile medii și mari cărora le propunem produse și soluții verticale ce oferă valoare adăugată clienților. Soluțiile Entersoft au puterea de a dezvolta competitivitatea companiilor, de a le spori capacitatea de comunicare atât la nivel intern cât și extern, dar, totodată le sprijină puternic planurile de export și dezvoltare a activității.

Compania este listată pe piața alternativă de valori de la Atena, deține filiale în Bulgaria, România, dar și compania greacă Wedia. Entersoft realizează export de soluții software în mai mult de 40 țări prin parteneri certificați.

MISIUNEA:

Misiunea Entersoft este de a oferi în mod constant o gamă completă inovatoare și eficientă de aplicații integrate pentru întreprinderi, împreună cu servicii de înaltă calitate și asistență pentru a asigura o eficiență optimizată pentru clienții săi. Din acest motiv, investim în cercetare și proiectare de sisteme avansate care, combinate cu serviciile noastre de înaltă calitate, asigură eficiența maximă și caracterul de viitor al soluțiilor noastre.

Avantajele noastre competitive: 

  • Abordarea modernă, flexibilă și eficientă a modelului de business și experiența sa îndelungată, împreună cu viziunea clară și strategia de dezvoltare.
  • Produsele inovatoare tehnologic și deschizătoare de drumuri, bazate pe investiții continue în cercetare și dezvoltare.
  • Serviciile de înaltă calitate, bine structurate și moderne. Compania are o lungă experiență în proiecte de implementare la companii medii și mari. Know-how-ul avansat al echipelor Entersoft și utilizarea optima a tehnologiei stau la baza unor servicii de suport de calitate superioară.
  • Competențele consultanților. Toți consultanții și managerii Entersoft au o profundă și îndelugată experiență în industria soluțiilor software de business și a suportului tehnic. Oamenii din Entersoft sunt un factor-cheie al succesului și compania investește permanent în dezvoltarea cunoștințelor acestora și a expertizei lor.
  • Clienții săi loiali și mulțumiți.
Țări
>
Clienți
>
Parteneri și consultanți
Angajați

Unii dintre clienții noștri spun ..

"ISOMAT are prezență multinațională și este în continuă evoluție. Cerințele noastre de la noul nostru sistem software de business au fost deosebit de mari și complexe, deoarece ne-am dorit să adoptam un sistem software care va fi capabil să susțină creșterea noastră. Am selectat Entersoft Business Suite, deoarece acesta îndeplinește nu numai nevoile grupului nostru în Grecia și în străinătate, dar, de asemenea, detine un aspect tehnologic puternic, include cele mai bune scenarii de tip „best practicies” și un puternic sistem de raportare a informației (MIS). Mai mult decât atât, Entersoft are un record dovedit de succes in implementarea proiectelor in companii cu dimensiuni similare. Cu această investiție ne propunem să consolidam în continuare exporturile și competitivitatea noastră. "

Thanos Tziritis CEO, ISOMAT

“Entersoft a reușit să ne ajute să oferim clienților noștri, nu numai produse de înaltă calitate, ci și servicii de aceeași valoare”

G. Gogonas IS Project Manager

"Entersoft Business Suite® și Entersoft CRM® implementate extrem de rapid, acoperă nevoile noastre de dezvoltare rapidă. Imaginea unificată a companiei și cunoașterea evoluției nevoilor clienților noștri, ne fac mai competitivi pe piață și le putem oferi acestora servicii mai bune și mai bine direcționate ".

C. Petroutsos Finance & IT Director