Customer Stories

Filtrați după industrie 
Halkiadakis customer success story entersoft erp, crm, mobile solution

Halkiadakis a îmbunătățit serviciul de comenzi datorită notificării imediate a depozitului central pentru începerea operațiunilor

Cu o abordare modernă atât în ceea ce privește depozitul, cât și..

Cu o abordare modernă atât în ceea ce privește depozitul, cât și magazinele, cu Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Mobile), aberon, se face acum actualizarea rapidă a pozițiilor de picking, prin utilizarea terminalelor wireless și o gestiune corectă a loturilor și a spațiului pe raft.

SARKK Customer Success story entersoft erp & retail

SARKK a îmbunătățit loialitatea clienților prin integrarea proceselor din 4 țări, având în vedere specificul fiecărei țări în parte.

Cu ajutorul soluției Entersoft Business Suite (ERP și Retail), au fost eliminate..

Cu ajutorul soluției Entersoft Business Suite (ERP și Retail), au fost eliminate operațiunile manuale. De asemenea, soluția Entersoft Retail a dus programul de fidelizare la următorul nivel prin implementarea serviciului inovator Client în Magazin, având ca scop crearea și gestionarea centralizată și unificată a ofertelor personalizate către clienții care fac parte din Programul de Fidelizare.

SANI Ikos Group customer story entersoft erp and retail

Grupul Sani/Ikos gestionează informațiile fragmentate din surse multiple de venituri/cheltuieli, pentru toate activitățile sale, unificând astfel activitățile financiare ale grupului.

Implementarea Entersoft Business Suite (ERP și Retail) și interoperabilitatea cu soluția software..

Implementarea Entersoft Business Suite (ERP și Retail) și interoperabilitatea cu soluția software hotelieră a avut ca rezultat consolidarea informațiilor privitoare la toate activitățile grupului într-un sistem unic. Prin automatizarea proceselor, managementul are acces la o imagine de ansamblu a performanței financiare a grupului.

grantex customer story entersoft solution erp & wms

GRANTEX a îmbunătățit cu 98% acuratețea comenzilor furnizor cu cantitatea potrivită și la momentul potrivit pentru a evita rupturile de stoc.

Prin integrarea soluțiilor Entersoft ERP, Entersoft WMS șu Circuit de producție, s-a..

Prin integrarea soluțiilor Entersoft ERP, Entersoft WMS șu Circuit de producție, s-a creat o platformă unică de gestiune a operațiunilor care unifică datele computerizate într-o platformă complet integrată cu funcționalitate încrucișată și control centralizat, diseminare eficientă a informațiilor și strategiilor, în mod fiabil și sigur.

interwood customer success story entersoft business suite

INTERWOOD a redus timpul de recuperare a datelor cu 75% și a îmbunătățit procesul de producție cu 73%.

Cu ajutorul sistemului informatic unificat Entersoft Business Suite (ERP, Mobile, CRM/SFA, Producție),..

Cu ajutorul sistemului informatic unificat Entersoft Business Suite (ERP, Mobile, CRM/SFA, Producție), informațiile introduse sunt centralizate într-un singur punct și sunt ulterior moștenite de toate subsistemele, oferind o soluție tuturor utilizatorilor. În același timp, de o importanță majoră pentru produsul pe care Interwood îl distribuie este sezonalitatea, datorită creșterii intensității producției în anumite perioade de timp (care urmează sezonalitatea corespunzătoare lucrărilor de construcții), criteriu care a fost pe deplin susținut de ecosistemul oferit de Entersoft.

Matzaridis Bros customer success story entersoft erp and crm

MAJAR MAJARIDI Bros. a crescut cu 96% viteza de deservire a clienților, reducând cu 90% costurile operaționale.

Cu soluția Entersoft Business Suite (ERP și CRM), activitatea Departamentului Comercial și..

Cu soluția Entersoft Business Suite (ERP și CRM), activitatea Departamentului Comercial și Financiar a fost complet modernizată. În plus, prin activități de optimizare a bazei de date, pe de o parte, mediul de operare nu mai este încărcat cu date istorice acumulate de câțiva ani, iar pe de altă parte, s-a realizat îmbunătățirea semnificativă a accesului utilizatorilor la aceste date istorice (online) pentru orice an fiscal.

Kafkas customer story entersoft bxs solution

B. KAFKAS A.E. a redus costurile de depozitare cu 100%, crescând productivitatea cu 95%.

Cu soluția Entersoft BXS e-Invoicing & e-arhivare, compania a obținut o soluție..

Cu soluția Entersoft BXS e-Invoicing & e-arhivare, compania a obținut o soluție de facturare, eliminând complet hârtia, precum și arhivarea electronică locală. În plus, infrastructura existentă a fost folosită pentru implementarea soluției Entersoft BXS EDI, vizând introducerea automată a documentelor în sistem și expedierea electronică a comenzilor, pentru obținerea unor reduceri de costuri suplimentare.

oikogeneia stergiou customer story entersoft solution

OIKOGENEIA STERGIOU AE a eliminat complet întârzierile în expedierea documentelor și a redus efectele asupra mediului.

Soluțiile de facturare electronică și EDI de la Entersoft au acoperit ciclul..

Soluțiile de facturare electronică și EDI de la Entersoft au acoperit ciclul de facturare end-to-end, modernizând radical modul tradițional de operare și oferind managementului vizibilitate completă a datelor privind vânzările.

Casa Agricolă SPIROY gestionează eficient producția de răsaduri în exces.

Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Mobile, MPS/MRP) a îndeplinit cerințele foarte exigente..

Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Mobile, MPS/MRP) a îndeplinit cerințele foarte exigente stabilite de companie pentru modernizarea întregului lanț de la achiziționarea de materii prime și producție până la distribuție și vânzare.