Arhive: Clients

Olympus

Greek Dairies S.A. este unul dintre cei mai mari producători de lactate din Grecia. Compania s-a format din fuziunea a trei mari companii istorice – Rodopi, Tyras și Olympos. Noua companie este prezentă pe plan internațional și își dezvoltă în permanent activitatea de export a gamei sale de produse. Compania are operațiuni în Grecia, Bulgaria și România, exportând totodată produsele sale în 42 de țări. Are peste 1000 de angajați, iar veniturile sale depaășesc 300 de milioane de euro.

STERA

Stera Group, înființată în 2002, este lider în România pe segmental de tehnică a fluidelor și servicii specializate. În portofoliul său de produse, compania are și șapte brand-uri proprii pe care le comercializează pe plan local.
Sub umbrella unui singur grup, Stera este printer puținele companii din țară care integrează o multitudine de procese: producție, distribuție, logistică și servicii. Grupul acoperă întreg teritoriul României prin cele 10 locații ale sale și 7000 de clienți și parteneri în baza de date.

DHS BIKE

DHS Bike Parts este compania de vânzări afiliată grupului Eurosport DHS care asigură comercializarea și distribuția produselor pe teritoriul României, axându-se îndeosebi pe colaborarea tip B2B. Cu o experiență de 10 ani în domeniul vânzărilor pe piața de biciclete din România, compania are în portofoliu un mix profesionist de agenți de vânzări cu experiență, brand-uri internaționale cu exclusivitate în distribuția de pe teritoriul României și o rețea națională de peste 400 dealeri-parteneri, în continuă dezvoltare. Sortimentul de produse gestionat de DHS Bike Parts depășește 1200 de coduri în segmentul biciclete și 8.500 de coduri în segmentul piese și accesorii, cu o evoluție crescătoare de la an la an. Aparent cu o rețetă de bussines standard în segmentul comerțului, DHS Bike Parts asigură o vânzare multichannel complexă, acoperind distribuția națională, vânzarea prin 5 magazine proprii fizice și un magazin online, vânzarea prin Big Retail-eri (Auchan, Dedeman, Selgros etc), și vânzarea către clienți speciali cu produse private label.

Heveco

Heveco oferă un pachet complex de servicii de inginerie civilă și arhitecturală precum și managementul complet al proiectelor de construcții. Serviciile oferite acoperă toate aspectele funcționale ale unui proiect de construcții, de la identificarea terenului și realizarea studiilor de fezabilitate până la obținerea avizelor legale și proiectarea facilităților. Beneficiarii serviciilor Heveco sunt companii mari și foarte mari, atât antreprize de construcții cît și furnizori de utilități sau rețele de retail.