Consiliul de administrație

Pandelis Nikolopoulos, Presedinte

Pandelis Nikolopoulos, unul din fondatorii Computer Logic a fost şi Director Tehnic pentru mai mulţi ani în cadrul acestei companii. În 1996 a devenit Director General al Departamentului Large Accounts. Dr. Nikolopoulos este Preşedintele Consiliului Director al Entersoft.

Konstantinos Dimitrakopoulos, Vice Presedinte

Konstantinos Dimitrakopoulos a fost unul din fondatorii Computer Logic Nord şi a promovat şi oferit suport pentru produsele Computer Logic în nordul Greciei. A ocupat funcţia de Director General al filialei Nord a Computer Logic, transformată în LogicDIS, pentru mai mult de 17 ani. Astăzi este Vice Preşedinte al Consiliului Directoral în cadrul Entersoft şi Director General al filialei Grecia-Nord.

Antonis Kotzamanidis, Director General

Antonis Kotzamanidis este în prezent director general și membru executiv al Consiliului de Administrație. Deține o diplomă de doctor în informatică de la Colegiul Imperial de Știință, Tehnologie și Medicină. A lucrat timp de zece ani ca dezvoltator de software, manager de servicii pentru conturi mari și director general adjunct pentru Computer Logic și LogicDIS. În 2002, împreună cu colegii săi, a fondat Entersoft și a devenit Directorul General al companiei. Până astăzi, el contribuie la creșterea continuă a companiei de la un startup la un grup cu prezență în Europa Centrală și de Est și Orientul Mijlociu, cu peste 400 de angajati și clienți în 35 de țări. În 2008 a condus proiectul Entersoft intrând pe piața alternativă a Bursei de Valori din Atena (ASE), în timp ce în 2020 a finalizat cu succes intrarea companiei pe piața principală a Bursei de Valori. Din 2009 până astăzi a fondat 3 filiale în România, Bulgaria și Emiratele Arabe Unite, și a finalizat achiziția a 8 companii mai mici cu activități software (Novacon, Retail-Link, Cardisoft, Alpha Software Solutions, Pocketbiz, Plexis ERP, Optimum și Wedia). A fost membru al Consiliului de Administrație al Federației Intreprinderilor Elene de Tehnologie Informațională și Comunicații, precum și membru al Consiliului General al Federației Elene a Intreprinderilor.

Stavros Menegos, Membru al Consiliului de administrație

Stavros Menegos a obţinut Masterul în Ştiinţe la Imperial College of Science, Technology and Medicine din cadrul University of London. În cadrul Computer Logic a condus echipa de design şi implementare a platformei de dezvoltare a aplicaţiei client/server Omega. În 2000 a fost numit Director de Cercetare şi Dezvoltare în cadrul companiei LogicDIS, cu responsabilitatea de a stabili strategia companiei d.p.d.v. tehnologie. A părăsit LogicDIS în iunie 2002 pentru a conduce departamentul de Cercetare şi Dezvoltare al Entersoft.

Charalambos Avratoglou, Membru al Consiliului de administrație

Charalambos Avratoglou a obţinut Doctoratul în Inginerie Electronică la University of Thrace. El este responsabil de design-ul, dezvoltarea şi supervizarea dezvoltării ulterioare pentru mai multe aplicaţii de business foarte cunoscute în Grecia, cum ar fi: Professional, Defacto, LogicDIS Prime ERP, LogicDIS Business ERP, LogicDIS HRM, etc. În cadrul companiei Computer Logic a fost tehnicianul şef care a condus echipa de design şi dezvoltare a platformei tehnologice client/server, Omega. În 2000 este numit Director Tehnic al LogicDIS poziţie ocupată până în iunie 2002 când se alatură echipei Entersoft în funcţia de Director Tehnic. Astazi detine functia de Director Dezvoltare New Business.

Katia Papacrhistopoulou, Membru al Consiliului de administrație

Katia Papachristopoulou a absolvit Universitatea din Atena specializarea Fizică. Timp de 15 ani, în cadrul companiei Computer Logic, a fost responsabilă de analiza multor aplicaţii de succes în Grecia, aplicaţii pentru SMEs (Horizontes, Defacto, Personnel) cât şi de localizarea acestora pentru pieţe străine (Franţa, Bulgaria, Austria). În 1996 a fost numită Director de Analiză pentru aplicaţiile client/server bazate pe platforma Omega (LogicDIS Prime & Business ERP, LogicDIS ERP/Securities etc.), funcţie ocupată până în iunie 2002, când părăseşte LogicDIS pentru a se alătura echipei Entersoft ca Director de Analiză.

George Xirogiannis, membru independent al Consiliului Director

Dr. George Xirogiannis este în prezent director general adjunct in cadrul SEV Federatia Elena a Intreprinderilor și CEO al institutului său de cercetare. De asemenea, este vicepreședinte al Comitetului International pentru Afaceri & Investitii al Afacerilor Europene, cu sediul la Bruxelles. Portofoliul său include politici industriale, strategii de creștere, investiții, economie digitală, dezvoltare regională și comerț internațional. A lucrat anterior ca Senior Manager la PricewaterhouseCoopers (PwC), conducând serviciile de consultanță în strategie și operațiuni in industria sectorului guvernamental și public. A dirijat proiecte emblematice în Grecia și în străinătate în transporturi, servicii bancare, telecomunicații și administrație publică. Și-a început cariera profesională ca consultant în sisteme informaționale. Dr. Xirogiannis a susținut cursuri universitare și postuniversitare in cadrul Departamentului de Informatică al Universitatii din Pireu și in cadrul Departamentului de Inginerie Financiară și de Management, al Universitatii Aegean. A ocupat funcția de membru al consiliului de administrație la Technopolis din Marea Egee, cu sediul pe insula Chios. A scris pe larg despre antreprenoriatul modern. Cercetările sale referitoare la inteligența artificială au fost publicate în reviste importante din domeniul cercetarii și in cadrul conferințelor internaționale. Deține un doctorat în Inteligență artificială de la Universitatea Heriot-Watt, Dpt. de inginerie electrică, Edinburgh și un masterat în Inteligență artificială de la Universitatea Bristol. A absolvit cu grad BSc (Hons) în matematică la Universitatea din Ioannina.

Marica Labrou, membru independent al Consiliului de Administrație

Business Leader, membru al Consiliului de Administrație  în cadrul Entersoft începând cu octombrie 2019, inginer Chimist și MBA, cu peste 30 de ani de experiență managerială extinsă într-o serie de companii multinaționale și grecești, în poziții cuprinse între Managementul Produsului și Dezvoltarea Afacerilor (BSH și HP) până la Managementul canalelor și soluțiilor de afaceri (Microsoft) până la management general, director general și CEO (SingularLogic, Intersys, KAFKAS).
Activă în mai multe institute: vicepreședinte ACEO - Asociația directorilor generali, membru al Consiliului de Administratie al Focus Bari din aprilie 2020, membru al Consiliului de Administratie al DEPA din iulie 2020, membru al Comitetului Women in Business (WIB) al Camerei de Comerț Americano-Elenă, membru al GBRW - Global Board Ready Women, membru al  Asociației Femeilor de Știință din Grecia , mentor la WoT (Women on Top) și Endeavour.
Scrie articole și susține discursuri pe diverse teme de afaceri.

 

George Lysseos, membru independent al Consiliului de Administrație

George Lysseos a studiat Inginerie Mecanică la Universitatea Aristotel din Thessaloniki și și-a continuat studiile postuniversitare în Management la Imperial College Science, Technology & Medicine din Londra. Are o vastă experiență în planificarea strategică și financiară, precum și în proiectarea și implementarea sistemelor de management al schimbării. Este Director Executiv al Asociației Industriilor Plastice din Grecia, al cărei președinte a fost din noiembrie 2015 până în noiembrie 2018. Are o experiență de peste 30 de ani în managementul marilor companii multinaționale și grecești, inclusiv Pipelife Hellas S.A., Proto S.A. (Spentzos Group), Katselis & Sons ABEE, asumându-și mereu poziții cu responsabilitate sporită. Are o serie de certificări (Certified Champion for 6s, Advanced Finance MCE, Leadership Principles MCE). De asemenea, este certificat de către Universitatea Cambridge în managementul sustenabilității afacerilor. Este membru al Asociației Elene pentru Managementul Afacerilor (EEDE), precum și al Asociației Directorilor Executivi (EASE).