Beneficii

Filtrați după Divizie / Rolul 

Prezentare profit net (EBITDA) – oricând

Prezentare P&L – comparație pe ani – Rata de creștere a profitului net prin ani – Surse de venituri – Structura costurilor / Contribuția fiecărei surse la costul global.

#MANAGEMENT DE TOP
Nivel: Strategic

Fluxuri de numerar, numerar adecvat, surse de lichiditate

Adecvarea numerarului, lichiditate directă și relativă. Privire de ansamblu asupra disponibilității în numerar, intrărilor și ieșirilor prognozate în numerar, provenite din cerințele și pasivele restante, din comenzile deschise care urmează să fie facturate, chiar și din bugetul care încă nu a fost implementat.

#MANAGEMENT FINANCIAR
Nivel: Strategic

Aprobare plăți și procese de rutare

Gestionarea și planificarea plăților. Proceduri de aprobare. Crearea automată a cecurilor sau a ordinelor de plată bancare. Vizualizare în masă și managementul tuturor obligațiilor la nivelul companiilor din grup.

#MANAGEMENT FINANCIAR
Nivel: Funcţional

Ciclu vânzări structurat

Designul central al planurilor de vizitare a vânzătorilor, în funcție de zonele de responsabilitate, disponibilitatea clienților, politica de inspecție periodică. Abilitatea de a seta obiective și de a revizui rezultatele.

#VANZARI & MARKETING
Nivel: Funcţional

Analiză eficiență vânzări

Cifra de afaceri, profit brut, obiective realizate (%), după dimensiunea afacerii (de exemplu, grupuri de produse-clienți, zone geografice, canale de distribuție). Analiza după sursa lead-ului. Comparație lunară și anuală a indicatorilor de KPI pentru vânzări.

#VANZARI & MARKETING
Nivel: Strategic

Gestionare reclamații

Clasificarea după severitate – evaluarea plângerilor nerezolvate. Acțiunile corective tipice și costul total al rezolvării problemelor.

#SERVICIU CLIENȚI
Nivel: Funcţional

Indicatori (KPIs) pentru gestionarea stocului

Timpul mediu de depozitare, costul mediu, variațiile costurilor, ratele de depreciere, rata de fluctuație a stocurilor.

#CATEGORIA DE ALIMENTARE ȘI LOGISTICĂ
Nivel: Regulat

Vechimea și costul stocului inactiv

Analiza privind vechimea stocului inactiv și costul curent. Facilitați în luarea deciziilor cu privire la modul de reducere a acestora (de exemplu: cesionarea, reduceri speciale de vânzare).

#CATEGORIA DE ALIMENTARE ȘI LOGISTICĂ
Nivel: Regulat

Structură cost producție

Justificarea costului de producție pe fază de producție, pe produs sau grup de produse și pe costul original.

#PRODUCȚIE ȘI FABRICAȚIE
Nivel: Regulat

Trasabilitate loturi

Urmărirea completă a istoricului lotului, începând cu încasarea sau producția și terminând cu ultima livrare. Informații despre ruta și poziția curentă a lotului.

#PRODUCȚIE ȘI FABRICAȚIE
Nivel: Funcţional

Actualizarea versiunilor pe internet (Web-based), sincronizarea clienților fără probleme

Descărcări de versiuni noi și actualizări de aplicații în pași distincti pentru a asigura buna funcționare a sistemului. Sincronizați automat stațiile de lucru individuale, cu datele de conectare a aplicației utilizatorului.

#SISTEME DE INFORMARE
Nivel: Funcţional

Baza de cunoștințe la nivel de grup pentru a sprijini toți utilizatorii și toate procesele

Baza de cunoștințe sistematizată pentru înregistrarea știrilor și anunțurilor corporatiste, reguli de operare, elaborarea ghidurilor de securitate, șabloane de text comune etc. Definirea cuvintelor cheie de căutare și rolurile de utilizator la care se referă.

#SISTEME DE INFORMARE
Nivel: Funcţional

Lichiditate și indicatori (KPIs) pentru riscul de credit

Adecvarea numerarului, lichiditate directa și relativă, colectabilitatea cifrei de afaceri, eficiența procesului de colectare a banilor.

#MANAGEMENT DE TOP
Nivel: Strategic

Monitorizare activități de business la nivel de grup

Balanta de verificare și Declarația de venituri (P&L) la nivel de multi companie, Creanțe și Datorii, Analiza costurilor, Datorii totale ale grupului, Statistici vânzări și grafice de vânzări, Venituri pe puncte de vânzare, Fluxuri de numerar pentru mai multe companii.

#MANAGEMENT DE TOP
Nivel: Strategic

Structură capital, parghii și indicatori (KPI) de lichiditate

Toți indicatorii financiari tipici pentru structura capitalului și lichidității. Valori “sănătoase” configurabile pentru industria proprie și vizualizare cu coduri de culori a abaterilor de la valorile “sănătoase”.

#MANAGEMENT FINANCIAR
Nivel: Strategic

IAS – Actualizare on-line și comparare cu Sistemul Național de Contabilitate

Coexistența și sincronizarea celor două sisteme de raportare. Rapoarte comparative pentru toate subsistemele (contabilitate, imobilizări, costuri de inventar, conturi de creanțe, conturi de plată). Calculul impozitului amânat.

#MANAGEMENT FINANCIAR
Nivel: Regulat

Profit brut – cost comanda online (pe linie de comandă)

Costul online și profitul brut pe baza comenzii de vânzare și a prețului mediu actual. Abilitatea de a interzice reducerile care determină scăderea profitului brut sub un nivel minim.

#VANZARI & MARKETING
Nivel: Regulat

Ecran principal de navigare pentru activitatea zilnică a vânzătorilor

Gestionare, evaluare, urmărirea lead-urilor și a oportunităților de vânzăre prin intermediul unui ecran central de navigare (lead-uri importante, planul activităților zilnice și săptămânale)

#VANZARI & MARKETING
Nivel: Funcţional