Entersoft a fost desemnat Furnizorul Anului în industrie la Industry Digital Transformation Awards 2022

Entersoft, dovedindu-și încă o dată poziția de lider ca furnizor de software pentru afaceri exigente, a primit patru premii majore și distincția de Furnizorul Anului în industrie, în timpul ceremoniei de decernare a Premiilor de Excelență în Producție 2022. Soluțiile sale sunt dedicate atât unităților de producție mari, cât și unor companii mai mici și dinamice din industrie și producție. 

Dintre sutele de facilități aflate în funcțiune, Entersoft a primit următoarele premii:

  • Aur la categoria „Servicii eficiente clienți” pentru o soluție combinată Entersoft ERP, WMS/MES, CRM/Mobile SFA, software pentru Service și Producție, implementată la ROLCO în colaborare cu „Alfa Informatics Consultants”, partener certificat Entersoft.
  • Argint la categoria „Productivitate și performanță” pentru proiectul implementat la Grantex, care ține de modernizarea procesului de producție și a lanțului de aprovizionare cu managementul trasabilității și al procesului complex de rutare a comenzilor, prin implementarea soluțiilor Entersoft ERP, Entersoft WMS și Circuit de producție.
  • Argint la categoria „Colaborare de succes cu clienții/furnizorii” pentru implementarea sistemului avansat Entersoft Business Suite/circuit de producție la VIOMAL; o soluție care a fost folosită pentru a îmbunătăți producția și eficiența în lanțul de aprovizionare.
  • Bronz la categoria „Logistică eficientă”, pentru abordarea comercială inovatoare implementată la SOUROTI bazată pe soluțiile Entersoft ERP, Mobile SFA, e-Distributors Channel Management și MRP.

Potrivit lui Antonis Kotzamanidis, CEO al Entersoft: „Suntem foarte mândri de această recunoaștere a contribuției semnificative a companiei Entersoft la soluțiile de transformare digitală a industriei grecești; în ultimii ani am făcut investiții puternice atât în ​​software, cât și în resurse umane pentru implementarea de proiecte solicitante care generează rezultate pozitive, cu implementări exemplare în industrie și producție, dintre care unele au fost premiate astăzi. Ne continuăm calea constantă de dezvoltare prin inovație și competență care ne permit să modelăm și – cel mai important – să oferim în mod fiabil soluții integrate pentru piața grecească.”