Entersoft creează un Centru de implementare și dezvoltare software în colaborare cu Universitatea din Patras

Investiție nouă a Entersoft, care creează în colaborare cu Universitatea locală din Patras un Centru de implementare și dezvoltare software. Așteptarile în prima faza, sunt de a crea aproximativ 60 de locuri noi de muncă în regiune. Colaborarea cu Universitatea din Patras este extinsa si la alte niveluri : sunt planificate activități comune în programele academice existente și in noile programe academice ale Instituției Academice, stagii de internship in zonele de interes ale Entersoft pentru studentii Universitatii din Patras, colaborarea în proiecte de cercetare de comun interes și publicații .

Mișcarea strategică a Entersoft este combinata cu prioritățile de mare importanta stabilite de companie din punct de vedere al dezvoltarii continue de tehnologii de ultimă generație utilizand inginerii și oameni de știință din Grecia. În ceea ce privește tehnologia, Entersoft integrează produse software destinate afacerilor cu tehnologii informatice de ultima ora, astfel incat Clienții sa se poata bucura de Servicii cu performante optime.

Din punct de vedere al resurselor umane, in 2016 Entersoft a angajat 190 de persoane și va depăsi 370 de angajati la sfârşitul anului 2021, o dublare a fortei de munca. Planurile pentru urmatorii 5 ani prevad mai mult decat o dublare a numarului de angajati. Pentru a-si acoperi nevoile, intr-un moment in care pe piata din Grecia se inregistreaza o lipsă de personal IT calificat, Entersoft se folosește de fiecare sursa de recrutare a personalului executiv, in paralel cu recalificarea absolvenților din discipline similare precum Știință și Economie .

Pe baza acestui plan, Entersoft ofera oportunități pentru modernizarea și dezvoltarea personalului, intr- un cadru ce este reînnoit in fiecare an. În plus, finanțează in fiecare an 4 cursuri postuniversitare de formare, participand la actiunea Brain Regain și colaborând cu organizatii precum ReGeneration. Investiția în Patras oferă o legătură suplimentară, astfel ca dezvoltarea unor relaţii apropiate cu universitățile grecesti ajută la o comunicare directa cu studenți din institutiile universitare de prestigiu.