Entersoft: Inclusion in the Sponsored Research program of Eurobank Equities

Entersoft este încântată să anunțe că se alătură programului de cercetare sponsorizată al Eurobank Equities, sprijinind efortul participanților de pe piață de a evolua după modelul de cercetare a acțiunilor în era post MIFID II.

Cercetarea sponsorizată de emitenți a câștigat amprenta internațională în ultimii ani, promovând transparența pe piețele de capital și facilitând diseminarea mai largă a informațiilor către investitori, în special pentru entitățile listate cu capitalizare mică și medie.

Raportul Eurobank Equities prezintă în detaliu modelul de afaceri al Entersoft, subliniind avantajele competitive ale grupului (venituri recurente, expunere multisectorială, oferta largă de produse) care ar putea susține continuarea ratelor de creștere robuste.
Raportul parcurge, de asemenea, câțiva piloni de creștere pentru piața largă de software din Grecia (de exemplu, pătrunderea scăzută a CRM/WMS, nevoia de upgrade a sistemelor învechite, accelerarea adoptării facturării electronice), precum și oportunitatea care decurge din proiectele care urmează să fie finanțate prin Fondul de Redresare.

Raportul intitulat „Într-un punct dulce secular” este disponibil gratuit pe site-ul nostru, prin intermediul paginii web a Eurobank Equities, pe platforma Eurobank Trader Eurobank Trader și în majoritatea agregatorilor/piețelor de cercetare (Bloomberg, Thomson Reuters, Factset, Capital IQ, ResearchPool, RSRCH Exchange).