entersoft-wedia

Entersoft investește pe piața în creștere a comerțului electronic pentru achiziționarea a 100% din Wedia Ltd.

Entersoft SA anunță achiziționarea a 100% din acțiunile Wedia Ltd la 01.03.2021, implementând aprobarea Deciziei Consiliului de Administrație din 26.02.2021. Suma totală a tranzactiei a fost stabilită la 500.000 de euro și va fi finanțată din numerarul companiei.

Conform bilanțului 2020, Wedia a avut venituri de 1.4 milioane de euro și numerar net pozitiv. Numărul de angajați pe 01.03.2021 a fost de 29 persoane. Compania este specializată în proiectarea și dezvoltarea de aplicații Web și eCommerce, precum și servicii de marketing digital, oferind soluții complete de transformare digitală. Această achiziție face parte din strategia mai largă a Entersoft de a sprijini pe deplin transformarea afacerilor de comerț electronic, combinată cu restul de produse software omnichannel esențiale pentru lanțul de aprovizionare. În urma achiziției Optimum , leadership-ul Entersoft a fost extins in domeniul software pentru logistica, ceea ce a dus la îmbunătătirea dinamica a gamei de produse și servicii destinate afacerilor. Entersoft devine astfel singura companie locală de software care poate acoperi, cu produse și servicii proprii dezvoltate, întreaga experiență a consumatorului (călătoria clientului), de la campania de promovare a produsului până la finalizarea unei tranzacții comerciale care combină produse și servicii pentru Experienta Utilizatorului (UX) / UI) , eCommerce, Logistică, CRM Analytics și Marketing digital.

Wedia a implementat proiecte în companii mari cunoscute precum MINOAN LINES, EUROLIFE FFH, MARKETING GREECE, PIRAEUS BANK, AXA INSURANCE, LEASEPLAN, GROUPAMA INSURANCE, EUROBANK, PAPASTRATOS SA (Philip Morris), ICAP SA, STAVROS NIARCHOS CENTER precum și multe alte întreprinderi mijlocii și mari.