Unilever si Betty Ice isi imbunatatesc activitatea prin implementarea cu succes a solutiei Entersoft pentru a gestiona vanzarile a 100 de puncte de vanzare permanente si sezoniere

Betty Ice, companie care face parte din Grupul Unilever si cunoscut producator si retailer national al inghetatei cu acelasi nume, a ales sa isi dezvolte activitatea in urmatorii ani cu ajutorul platformei Entersoft Business Suite.

Compania a fost fondata in 1994, iar urma cu aproximativ doi ani si jumatate a fost achizitionata de catre Unilever. Betti Ice este un brand romanesc omniprezent, deliciosul desert fiind disponibil intr-o gama variata de arome la nivel national.

Urmarind intotdeauna o crestere sanatoasa, Unilever este unul dintre cele mai mari grupuri din domeniul FMCG la nivel mondial, investind constant in tehnologii inovative. A decis deci, odata cu preluarea activitatii Betty Ice, modernizarea infrastucrurii software in toate chioscurile de vanzare atat sezoniere cat si permanente.
Dupa o amanuntita cercetare si evaluare a pietei sistemelor software pentru business, compania a ales platforma Entersoft Business Suite (principala fiind solutia de Retail). Astfel, Betty Ice va putea utiliza un sistem informatic integrat care sa ajute la cresterea eficientei intregii afaceri pe termen lung.

Platforma Entersoft Business Suite va sustine intreaga activitate de retail a companiei Betty Ice, de la gestionarea si optimizarea proceselor interne de control si decizie, pana la imbunatatirea eficientei retailului, dar si a experientei de cumparare pentru clientii magazinelor. In plus, un puternic sistem de raportare ofera informatii-cheie echipei de management, in urma analizarii indicatorilor financiari de la nivelul intregii companii.

Entersoft Business Suite a fost implementata in 100 de puncte de vanzare urmand ca in 2021 sa fie implementata si in alte 100. Proiectul a fost realizat la timp, incadrandu-se in buget, prin colaborarea tuturor echipelor profesionale Unilever, Betty Ice si Entersoft.

Multumita rezultatelor de succes ale implementraii sustinute de solutia software si avand in vedere varietatea solutiilor modulare integrate care acopera intregul spectru de operatiuni FMCG, cele doua companii sunt in proces de extindere a colaborarii lor atat pentru Betty Ice, precum si in alte companii din grupul Unilever.