Bulgaria: Soluția EBS a fost certificată din toate punctele de vedere pentru Ordonanța N-18 atât pentru vânzarea cu amănuntul cât si pentru vânzarea cu ridicata

Suntem încântați să vă anunțăm că soluția noastră software de referintă, Entersoft Business Suite – EBS a fost certificată de Autoritățile Bulgare (NRA) și respectă cerințele Ordonanței Bulgare N-18 care va intra în vigoare după data de 31/01/2020. EBS este printre primele si foarte puținele sisteme ERP la scară completă care au fost certificate “end-to-end” pentru respectarea N18 din perspectiva funcționalitățiilor atât pentru operațiunile de vânzare cu amănuntul, cât și pentru vânzarea cu ridicata, dovedind angajamentul nostru față de piața bulgară și sprijinul dedicat pentru operațiunile clienților noștri.

În ciuda schimbărilor majore impuse de N18, Entersoft pune la dispoziția tuturor clienților versiunea N18 a soluțiilor noastre fără niciun cost suplimentar al licentelor și singura condiție necesară este aceea c actualii clienți sa aibă un Contract activ de Versiuni Noi. Acest lucru protejează investițiile clienților noștri și este un semn ferm al dedicării noastre. De asemenea, punem in practică un proces de actualizare simplu si gradual.