Entersoft achiziționează divizia Enterprise Mobility a companiei SiEBEN

Entersoft anunță semnarea unui acord prin care va achiziționa Pocketbiz Mobile – divizia Enterprise Mobility a companiei SiEBEN. Tranzacția este de așteptat să impulsioneze în continuare creșterea cu două cifre procentuale a veniturilor Entersoft. Prețul agreat pentru tranzacție a fost de 1,39 milioane de euro, plătibili în trei tranșe pe parcursul următoarelor 18 luni.

Prin această tranzacție, Entersoft își întărește în continuare cota de piață pe care o deține pe piața soluțiilor mobile dedicate segmentului Enterprise și, în același timp, marchează un punct important în parteneriatul strategic dintre cele două companii. Entersoft extinde cu ajutorul acestui parteneriat portofoliul său de companii cu branduri importante precum FRIGOGLASS, MARS, MONDELES, NUMIL, PEPSICO, PAPADO POULOU, ION, ELGEKA, CRETA FARM, KRI-KRI, NIKAS, JOTIS, Papastratos, Druckfarben, AVON Cosmetics, dar și cu multe alte companii de dimensiuni mici și medii. În același timp, compania își întărește prezența în piețe precum România, Ungaria, Israel, Arabia Saudită, Bulgaria, Serbia și Rusia.

Prin achiziția Pocketbiz, Entersoft intră totodată în piața aplicațiilor pentru sistemul de operare Android care se alătură aplicațiilor existente din portofoliul său, create în special pentru Apple iOS și Windows 10.

Potrivit acordului, SiEBEN va transfera toate drepturile de proprietate intelectuală ale Pocketbiz Mobile, divizia sa, mărcile înregistrate și toate produsele software către Entersoft, în timp ce SiEBEN părăsește piața aplicațiilor dedicate companiilor medii și mari, păstrând totuși excepția de a dezvolta, dacă vor exista oportunități, noi aplicații mobile în cloud pentru companii mici și foarte mici.

«Suntem încântați să anunțăm achiziția Pocketbiz care ne poziționează ca lider în competitiva piață a aplicațiilor mobile dedicate companiilor mari și ne întărește portofoliul de clienți cu branduri puternice atât la nivelul Greciei, cât și în piețele externe. Încă o dată, acest lucru demonstrează creșterea dinamică a Entersoft, ritm care va continua în anii următori, făcându-ne prima opțiune pentru furnizarea de aplicații de business ultra-moderne care au capacitatea de a ajuta companiile să se transforme digital», declară Antonis Kotzamanidis, Managing Director al Entersoft.

În România, Entersoft este, în prezent, printre putinii furnizori de pe piață care oferă o soluție complet integrată ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, foarte potrivită pentru companii în dezvoltare și departamente ale companiilor mari.