DHS Bike Parts își dezvoltă afacerile cu ajutorul Entersoft

DHS Bike Parts, parte a grupului Eurosport DHS, unul dintre cei mai mari producători și exportatori de biciclete și părți componente pentru această categorie de vehicule, își va dezvolta și gestiona afacerile în următorii ani cu ajutorul platformei software Entersoft. Compania a ales suita integrată Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Retail, Mobile SFA, Business Intelligence) pentru gestionarea întregii activități atât de la sediul central, cât și de la punctele de lucru din țară.

Entersoft vine astfel să răspundă nevoilor unei afaceri în creștere pe care platforma actuală ERP nu le mai poate susține. Suita Entersoft a fost selectată dintr-o listă cu mai multe soluții software de business, atât locale cât și internaționale. Dintre factorii hotărâtori care au condus la alegerea Entersoft pot fi amintiți experiența la nivel național și internațional a companiei, integrarea completă a soluțiilor ERP-CRM-Retail-SFA-BI, dar și certificările primite de Entersoft din partea organismului independent de evaluare a soluțiilor software de business Technology Evaluation Centers (TEC) din Canada.

“A contat în timpul procesului de selecție, de asemenea, varietatea de sisteme de licențiere și de soluții de finanțare pe care Entersoft le pune la dispoziția clientului. În acest caz, DHS a ales sistemul de licențiere SaaS – Software-as-a-Service ce îi permite să plătească lunar un abonament pentru utilizarea soluțiilor Entersoft, astfel investiția fiind mai predictibilă și ușor de inclus în bugetul anual. Mai mult, prin alegerea găzduirii în cloud a întregii platforme, DHS se asigură că va avea tot timpul disponibilă soluția, fără investiții mari în infrastructură, un back-up solid și securitate ridicată”, explică Cristi Cozic, country manager la Entersoft România.

“Prin această investiție, DHS Bike Parts își propune să eficientizeze procesele companiei în vederea creșterii productivității și rentabilității, să aibă o imagine concatenată a întregii activități, actualizată în orice moment și să ofere clienților săi o experiență îmbunătățită. De asemenea, fiind o companie în dezvoltare, este necesară o analiză de date complexă în care zona de costuri și profitabilitatea vor fi atent supravegheate. Soluția software aleasă va contribui semnificativ la atingerea obiectivelor de a vinde mai mult, mai repede și mai profitabil, dar și la identificarea metodelor de îmbunătățire a rezultatelor financiare cu și pentru partenerii noștri și la creșterea gradului de satisfacție a clientului final”, declară Cristian Tatomir, general manager la DHS Bike Parts.

Entersoft România este acum printre puținii furnizori de pe piață care oferă o soluție complet integrată ERP, CRM, SFA, Retail, WMS, Document Management, B.I., foarte potrivită pentru companii în dezvoltare și departamente ale companiilor mari.