Descriere scurtă a companiei

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la  marketing@entersoft.ro

Despre Entersoft S.A. (200 de cuvinte)

Entersoft este un furnizor de software și servicii de afaceri pentru Europa de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Compania oferă o suită cuprinzătoare și integrată de software de business ce include aplicații ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și B.I., dezvoltate pe cea mai recentă tehnologie Microsoft .NET®, pentru instalarea on premise sau în cloud, fie cu licență, fie ca Software-as-a-Service (SaaS).

 

Entersoft a crescut impresionant în ultimii ani, lărgind constant portofoliul de clienți de top din aproape toate sectoarele de afaceri, care au încredințat produselor și soluțiilor inovatoare ale Entersoft gestionarea operațiunilor zilnice și deciziile strategice. Compania se adresează întreprinderilor mici, mijlocii și mari cu produse și soluții verticale care oferă valoare adăugată clienților săi, modalități de creștere a competitivității, de intensificare a comunicării lor cu propriul public și sprijinirea activităților de export. În plus, Entersoft oferă soluții verticale specializate pentru piețele de nișă, cum ar fi transportul, întreținerea navelor, institutele de învățământ privat și multe altele.

 

Compania este listată pe piața alternativă a Bursei din Atena, deține filiale în Bulgaria, România și Emiratele Arabe Unite, dar și companiile grecești Retail Link și Cardisoft. În plus, compania exportă către Cipru, Serbia, Qatar și Arabia Saudită prin parteneri certificați. Entersoft deține totodată, în toate piețele, o rețea extinsă de parteneri certificați ce asigură clienților săi suport tehnic de calitate și echipe de implementare cu expertiză de top.

 

 

Scurtă descrierea companiei Entersoft S.A. (100 de cuvinte)

Entersoft este un furnizor de software și servicii de afaceri pentru Europa de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Compania oferă o suită cuprinzătoare și integrată de software de afaceri ce include soluții ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și B.I. aplicații dezvoltate pe cea mai recentă tehnologie Microsoft .NET, pentru instalarea în premise sau în cloud, cu licență sau ca SaaS. Entersoft a crescut în mod impresionant, lărgind constant portofoliul de clienți de top. Compania colaborează cu parteneri certificați, este listată pe piața alternativă a Bursei de la Atena și deține filiale în Bulgaria, România, Emiratele Arabe Unite, companiile grecești Retail Link și Cardisoft și exportă și în Cipru, Serbia, Qatar și Arabia Saudită.

 

 

Scurtă descriere a companiei Entersoft S.A. (50 de cuvinte)

Entersoft este un furnizor de software și servicii de afaceri pentru Europa de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Compania oferă o suită cuprinzătoare și integrată de software de afaceri ce include soluții ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce și B.I. aplicații dezvoltate pe cea mai recentă tehnologie Microsoft .NET.

 

Despre Entersoft România:

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi companiilor acces la inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), Mobile SFA (Sales Force Automation), Retail și WMS (Warehouse Management System). Printre clienții Entersoft România se numără JTI România, Editura Litera International, elefant.ro, APT Resources, Grupul Editorial Corint, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, Imperial Tobacco, ND Medhealth, Isomat, BioEnergy, SofMedica și altele. Alte informații referitoare la Entersoft România sunt disponibile pe Entersoft.ro, dar și pe paginile companiei de pe LinkedIn, Facebook și Twitter.