Descriere scurtă a companiei

Despre Entersoft S.A.

Entersoft proiectează și dezvoltă soluții software de afaceri și soluții personalizate, oferind valoare adăugată și sporind competitivitatea întreprinderilor care o selectează ca partener. La baza strategiei sale se află creșterea durabilă, leadership tehnologic și un mod inovator de a face față provocărilor de afaceri într-un mediu economic în schimbare, cu accent pe client.

Prezența sa solidă pe piața internațională, activitățile de export, ratele de creștere impresionante, peste 200 de persoane specializate cu funcții de execuție și rețeaua de parteneri de înaltă calitate instruită și certificată de o academie de educație internă, asigură infrastructura optimă pentru implementarea de înaltă calitate a sistemelor sale și servicii de suport de calitate înaltă pentru clienți. La nivelul produselor și serviciilor, Entersoft este un jucător major pe piața soluțiilor ERP, CRM, HRM, Retail, Mobile, WMS, xVan și Business Intelligence, dezvoltate pe platforma Microsoft .NET și disponibile la nivel local sau pe instalare cloud, fie cu licență de utilizator sau ca Software as a Service (SaaS).

Este listată la Bursa de Valori din Atena, deține filiale în Bulgaria, România, și compania greacă Wedia. În plus, exportă către Cipru, Serbia, Qatar și Arabia Saudită prin parteneri certificați. Entersoft cooperează cu parteneri certificați, care asigură asistență de calitate și capacități de implementare pentru clienții săi.