Interwood alege solutiile Entersoft pentru administrarea operatiunilor sale

INTERWOOD a fost fondată în 1983 și își desfășoară activitatea în domeniul importului, producției și comercializării de cherestea. Compania are ca obiectiv să devină unul dintre liderii din industria lemnului din Grecia. Sediul central al companiei este situat în propria fabrică din Elefsina unde diviziile de producție și depozitare ocupă 14.000 mp. Noul sistem va fi implementat și la depozitele din Salonic, Mandra și Kifisia, din nordul Atenei.

Grupul INTERWOOD a selectat soluția Entersoft Business Suite ® (EBS), cu funcționalitățile ERP, CRM & Mobile SFA incluse, pentru toate cele trei companii (INTERWOOD-XYLEMBORIA ΑΤΕΝΕ/ ELTOP SA/DIPOWOOD SA). Toate datele vor fi colectate de o singură platformă care va furniza informații utile în timp real. Managementul Interwood apreciază că noul sistem va crește viteza de luare a deciziilor importante, iar noile aplicații vor susține implementarea strategiei de creștere a grupului.

Sistemul integrat Entersoft va monitoriza activitatea diviziilor Economic, Producție și Achiziții, dar va gestiona totodată mai eficient operațiunile companiei prin utilizarea CRM. În același timp, Interwood va optimiza vânzările cu ajutorul soluției Entersoft Mobile Sales Force Automation (SFA). Această aplicație va fi utilizată de circa 65 de angajați.

Mr. Constantinos Focas, Services Manager & Commercial Director (EAD), Entersoft declară: „Este o mare onoare încrederea acordată de INTERWOOD soluțiilor Entersoft pentru afaceri. Sunt sigur că soluțiile noastre moderne și fiabile vor răspunde perfect volumului mare de date din grup și vor face față așteptărilor”.