SofMedica Group a ales soluțiile Entersoft pentru administrarea operațiunilor din Romania și Europa

SofMedica Group a semnat, recent, un parteneriat cu Entersoft pentru implementarea și integrarea unui nou sistem informatic de business care va asigura suport celor peste 150 de angajați și operațiunilor sale din opt centre situate în patru țări. Conform Entersoft, SofMedica și celelalte companii din grupul Tech2Life.com vor beneficia de noua soluție ERP de la începutul anului 2017.

SofMedica este un grup de companii medicale prezente în Europa de Sud-Est din 1994, cu birouri în București, Iași, Cluj, Atena, Salonic, Sofia, Timișoara și Nicosia. Furnizând tehnologii medicale high-end inovatoare, cum ar fi echipamente pentru chirurgia minim invazivă și pentru transplantul de organe, și eliminând decalajul dintre cele mai recente descoperiri ale industriei med-tech și pacienții și cadrele medicale, SofMedica are ca misiune crearea unei apropieri durabile între pacienții din Europa de Sud-Est și noua paradigmă în responsabilitatea socială corporativă.

Conform lui Sorin Dimian, IT Manager Sofmedica, „În procesul de cercetare și de selecție pentru cea mai bună soluție, SofMedica avea ca țintă o aplicație integrată, cu un spectru complet de funcționare pentru toate companiile din grup, capabilă să asigure cele mai bune practici. Entersoft a făcut diferența datorită abordării integrate și acoperirii complete într-o singură platformă avansată de ERP CRM, SFA mobil și BI pentru implementarea la un grup multinațional”.

„SofMedica Group este o organizație aflată în dezvoltare rapidă care are nevoie de un partener cu experiență în tehnologie și de o soluții IT cu flexibilitate și eficiență demonstrate, care să se încadreze în standardele noastre ridicate. Am ales Entersoft datorită soluției sale integrate și experienței din România, Grecia și Europa de Sud-Est și suntem convinși că această colaborare ne va permite, în continuare, să oferim produse și servicii îmbunătățite pe piața pe care ne desfășurăm activitatea. Pentru noi, creșterea productivității, controlul costurilor, îmbunătățirea proceselor de vânzare și furnizarea de informații în timp real pentru factorii de decizie au fost principalele motive care ne-au convins să alegem această soluție”, adaugă managementul SofMedica.

„SofMedica Group este o companie cu activități complexe și în creștere rapidă, care necesită sisteme complete și flexibile, precum și parteneri care să-i susțină activitatea aflată în plină dezvoltare. Suntem onorați de decizia SofMedica și suntem siguri că, prin colaborarea apropiată, vom aduce valoare adăugată, acum și în viitor, sprijinind în mod continuu SofMedica în procesul de evoluție”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

“SofMedica Group is a complex and fast growing business that demands completeness and flexibility from its systems and partners to sustain the Group’s growth and expanding operations. We are honored by SofMedica’s decision and we are sure that working closely together, we will deliver added value now and in the future, continuously supporting Sofmedica evolving needs.” Cristi Cozic, Entersoft Country Manager for Romania noted.