Entersoft România o numește pe Erica Voivozeanu în funcția de Director de Implementare Proiecte

Entersoft România, producător de soluții informatice pentru afaceri, a numit-o pe Erica Voivozeanu în funcția de Director de Implementare Proiecte. Noul executiv va fi responsabil cu dezvoltarea în următorii ani a echipei de implementare din cadrul Entersoft România, dar și cu asigurarea unei experiențe de top companiilor ce vor adopta soluțiile Entersoft.

Erica Voivozeanu activează de peste 15 ani în industria de software de business și consultanță, iar anterior a lucrat la câteva mari companii din România specializate în integrarea de soluții IT.

„Privesc venirea în Entersoft ca pe o etapă foarte importantă atât pentru mine personal, cât și pentru întreaga organizație. Am găsit în Entersoft o echipă de specialiști valoroși, pe care ne dorim să o creștem cu cel puțin 50% până la final de an. În prezent angajăm consultanți de business și tehnici, cu experiență, atât pentru proiectele viitoare, cât și pentru cele aflate în derulare, precum cele de la JTI, BioEnergy, Imperial Tobacco, Meritstahl sau elefant.ro”, declară Erica Voivozeanu, noul Director de Implementare Proiecte al Entersoft România.

„Proiectele pe care le avem în desfășurare atât la nivel local cât și regional au nevoie de specialiști cu experiență, iar o echipă în creștere, așa cum este cea de implementare, are nevoie de un lider precum Erica Voivozeanu. Expertiza ei în domeniul tehnologic și de business, experiența dovedită în proiecte internaționale și de management a unor echipe mari de consultanți au fost elemente pe care le-am dorit asociate echipei noastre”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

Din noua sa funcție, Erica Voivozeanu va superviza și proiectele derulate de partenerii Entersoft România în țară, sprijinindu-i totodată în dezvoltarea propriilor echipe, atât la nivel de cunoștințe tehnice, cât și de proceduri și procese. Totodată, Erica va fi în permanentă legătură cu echipele din celelalte țări pentru derularea proiectelor regionale precum cele de la Interallis, Antisel, FLD / Vans sau ISOMAT.