Entersoft Romania a crescut cu 40%. Tendinta arata o orientare a companiilor catre solutiile de tip

Entersoft Romania, filiala locala a producatorului de solutii informatice pentru afaceri Entersoft SA, a inregistrat o crestere a veniturilor cu 40% in primele sase luni ale anului, comparativ cu acelasi interval din anul anterior. Rezultatele obtinute se incadreaza in estimarile facute de companie la inceput de an.

„Am avut un start foarte bun in acest an, cu noi proiecte care se anuntau provocatoare inca de anul trecut cum au fost cele de la Meritstahl, BioEnergy, Presto Construct sau Imperial Tobacco. Cresterea a fost completata de finalizarea in aceste sase luni a unor noi proiecte-pilot la clienti de anvergura, precum JTI, dar si a unor proiecte regionale alaturi de colegii nostri din celelalte tari”, a declarat Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Mare parte dintre noii clienti ai Entersoft au optat pentru versiunea Software-as-a-Service a solutiilor Entersoft sau pentru implementarea in cloud a acestor.

„Tot mai multi manageri inteleg si apreciaza beneficiile aduse de aceste sisteme moderne de tehnologizare si licentiere. In cazul SaaS este apreciata flexibilitatea in plata licentelor si scalabilitate in functie de evolutia in timp a companiei pentru ca se plateste un abonament anual in functie de numarul de utilizatori care folosesc Entersoft. Acest numar poate fi ajustat in fiecare an. In cazul alegerii implementarii in cloud, reducerea investitiei initiale in solutii si infrastructura IT cantareste cel mai greu in decizia pe care o iau companiile ce aleg un astfel de sistem. Scurtarea timpului de instalare a solutiei este, de asemenea, un beneficiu major mai ales pentru companiile foarte dinamice”, a completat Cristi Cozic.

Entersoft Romania – obiective 2016
Pentru intregul an 2016, Entersoft Romania are ca obiectiv mentinerea cresterii cu 40% a cifrei de afaceri, precum si o sporire a profitului cu doua cifre procentuale. Totodata, Entersoft Romania estimeaza ca, pe fondul dublarii numarului de proiecte derulate prin partenerii din tara, numarul consultantilor din departamentul de implementare urmand sa creasca cu 30% pana la final de an.