Grupul de Companii Nitsiakos a ales Entersoft Business Suite

Grupul de Companii Nitsiakos, una din cele mai mari companii de productie alimentara din Grecia, a ales Entersoft Business Suite pentru sistemul sau software complet.

De la infiintarea sa in 1972, compania a devenit in mod constant una din cele mai de success companii de productie alimentara din Grecia, cu o activitate de export semnificativa si diferentiere continua pentru a ajunge la piete noi. Astazi, in afara de productia sa de pasari de curte, compania s-a extins in productia de iepuri si curcani, produse pentru hrana animalelor, hrana pentru animale de companie, pui si oua de incubatie, faina pentru consumul uman.

Pentru noul sistem informatic, compania Nitsiakos a avut cerinte foarte stricte pentru a satisfice in mod cuprinzator diverse operatiuni ale Grupului, cum ar fi Productia, Adaosul, Comertul si Distributia. Entersoft Business Suite s-a dovedit a fi flexibil, agil si scalabil pentru a servi complet cerintele Grupului.

Software-ul va sprijini Grupul Nitsiakos intr-un mod integrat, pentru a monitoriza operatiunile sale Financiare si de Productie, Procedurile de Planificare a Productiei, Trasabilitatea produsului si Costul de productie, pentru a gestiona Aprovizionarea, Stocul, precum si Operatiile Comerciale. Mai mult, software-ul va oferi abilitatea de a elabora Politici comerciale avansate si de Credit, Bugetare si Previzionare. In acelasi timp, Entersoft Mobile Sales Force Automation va optimiza operatiunile de Vanzari si Productivitatea. Aproximativ 100 de utilizatori vor utiliza software-ul, din care 15 vor fi utilizatori mobili.

Partenerul Entersoft, Ergologic, va implementa proiectul la Nitsiakos. Ergologic este un Partener experimentat cu un knowhow semnificativ in implementartea proiectelor de Entersoft Business Suite.

Dl. K. Nitsiakos, Vice Presedinte la Nitsiakos, a declarat: “Cresterea noastra are la baza devotamentul nostru pentru calitate si imbunatatire continua a facilitatilor si proceselor noastre. Investitia intr-un software contemporan, este conforma cu acest lucru. Scopul nostru este de a spori agilitatea, sa fie in masura sa raspunda rapid provocarilor si sa spijine cresterea noastra. Entersoft Business Suite a respectat cerintele noastre, pentru nevoile noastre actuale, si va sprijini viitorul nostru si nevoile noastre de dezvoltare.”

Entersoft Platinum Partner, Ergologic, will implement the project at Nitsiakos. Ergologic is an experienced Entersoft Partner with significant knowhow in highly demanding implementation projects with Entersoft Business Suite.

Mr. K. Nitsiakos, Vice President at Nitsiakos, commented: “Our growth is based on our dedication to quality and continuous improvement of our facilities and processes. Investing in contemporary business software, accords with this. We aim to enhance our agility, be able to respond quickly to business challenges and support our growth. Entersoft Business Suite met our requirements, for our current needs, while it is scalable and expanding software to support our future and developing needs.”