Entersoft asteapta un 2016 cu 25-30% crestere

Compania incheie anul 2015 in forta trecand in portofoliul sau companii de imbracaminte, constructii si echipamente medicale

Entersoft Romania incheie anul 2015 cu o crestere substantiala a numarului de proiecte. In acest an, pe langa proiectele locale incheiate cu companii din industria de carte, precum Editura Univers Enciclopedic si Grupul Editorial ALL, portofoliul Entersoft s-a extins cu clienti din multiple domenii, precum constructii, echipamente medicale, advertising, retail si distributie.

In decembrie doar, au ales solutiile de business Entersoft companiile Antisel, Vgeneration (comerciant al celebrelor produse Vans) si Meritstahl. Acestea vin in completarea proiectelor noi derulate in 2015 pentru companii precum GIR Services, Salice, Update Advertising, Touched Marketing, Ideal Publicity Concept. Tot in 2015, Entersoft Romania a extins trei dintre cele mai mari implementari existente in portofoliul sau la JTI, elefant.ro si Grupul Editorial Litera.

“Versatilitatea solutiilor Entersoft a fost dovedita in acest an nu doar prin derularea de proiecte in domenii foarte diferite ca tipologie de business, dar si prin modul in care au fost finantate. Practic, am oferit fiecarei companii o solutie specifica, foarte personalizata, nu doar software, ci si financiara. Clientii nostri au putut opta pentru achizitia in leasing, pe fonduri europene sau in sistem de abonament, cu licente on premise sau in cloud“, explica Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Recent, Antisel, producator de echipamente medicale, a ales sa isi extinda implementarea solutiilor de business Entersoft si in Romania, dupa ce a derulat un astfel de proiect in Grecia si Bulgaria in cursul acestui an. In Romania, compania va gestiona intreaga activitate cu Entersoft ERP, urmand insa a integra in platforma si modulele de service, pentru urmarirea si gestionarea facila a fluxurilor de intretinere a aparaturii medicale, dar si modulele de gestiune a documentelor si raportare.

Compania care comercializeaza piata locala popularul brand de imbracaminte si incaltaminte Vans a ales Entersoft pentru capacitatea solutiei de a gestiona eficient activitatea de retail atat offline, cat si online, dar si pentru experienta pe care echipa Entersoft o are in acest domeniu in Romania. Implementarea va fi gata in ianuarie 2016 si face parte, de asemenea, dintr-un proiect regional.

In paralel se lucreaza la un proiect pentru optimizarea productiei la compania de prelucrare a fierului beton Meritstahl.

“Investitiile pe care companiile prezente pe piata autohtona le fac in software au dat semne de crestere mai ales in ultima parte a acestui an. Desi este relativ firesc sa asistam la o dezghetare a bugetelor catre finalul fiecarui an, contractele pe care le-am semnat in ultimele luni ne dau incredere ca 2016 va fi un an mai bun decat 2015. Pentru Entersoft ne asteptam la o crestere de aproximativ 25-30%, in conditiile in care analistii estimeaza o evolutie medie pe aceasta piata a aplicatiilor B2B de 10%. Un alt obiectiv pentru 2016 este si extinderea retelei de parteneri”, declara Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.