Entersoft va migra intreaga forta de vanzari a JTI pe tablete iPad Mini

Entersoft Romania va migra in perioada urmatoare pe terminale iPad Mini toata forta de vanzari a JTI, intr-un proiect complex de actualizare a solutiei integrate Entersoft Mobile SFA. Astfel, intreaga echipa de vanzari a JTI va fi dotata cu peste 200 de terminale mobile iPad Mini pentru cresterea operativitatii in activitatea comerciala de zi cu zi. Migrarea la echipamente mai moderne este insotita si de un upgrade software. Agentii vor avea acces prin noua versiune Entersoft Mobile SFA la calendare, harti, rapoarte grafice si alte functionalitati.

“Prin acest proiect, JTI se aliniaza la cele mai noi tendinte tehnologice si face astfel posibila optimizarea fluxurilor de lucru comerciale intre echipele de vanzari aflate in teren si sediile centrale si regionale. Entersoft dovedeste totodata ca ofera pe piata o platforma versatila, integrata perfect, astfel incat toate datele sunt comunicate si disponibile in timp real, nu doar prin solutiile mobile pe ultimele tipuri de terminale Apple, dar si in ERP și CRM”, spune Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.

Entersoft Mobile SFA a fost implementata catre finalul anului 2013, alaturi de Entersoft ERP si Entersoft CRM, ca solutie integrata de gestionare a vanzarilor si distributiei in JTI. Cele trei solutii au fost implementate in aproximativ un an si jumatate, de o echipa comuna JTI – Entersoft, cu peste 30 de angajati implicati.

In prezent, solutiile Entersoft gestioneaza la JTI activitatea agentilor in punctele de lucru, supervizand emiterea si procesarea a mii de documente fiscale in fiecare zi.