Entersoft Business Suite, una dintre putinele platforme ERP din Europa Centrala si de Est certificat

Entersoft Business Suite ERP a finalizat programul de certificare cu Technology Evaluation Centers (TEC), cel mai important centru global de research software ce ajuta companiile sa evalueze si sa selecteze cele mai bune platforme si aplicatii de business.

Entersoft a devenit astfel unul dintre putinii producatori de software din Europa Centrala si de Est care a fost certificat de catre TEC. Entersoft Business Suite ERP a demonstrat astfel ca este un competitor agil in piata globala a aplicatiilor software de business, dominata de nume cu rezonanta si indelungata traditie.

Ted Rohm, Senior ERP Analyst la TEC mentioneaza in raport: «Nu este greu de observat de ce clientii Entersoft sunt foarte multumiti de companie, de produsele si serviciile sale. Companiile aflate in cautarea unei solutii ERP care concureaza cu nume mari din aceasta piata precum Microsoft, Sage, SAP si Oracle, dar care vine cu un pret mai bun vor dori sa includa si Entersoft in procesul de selectie. Companiile din afara tarilor unde Entersoft este prezenta sunt nevoite sa astepte pana cand compania isi va extinde prezenta si acolo».

Ca parte a programului de certificare, Entersoft Business Suite ERP a fost evaluata in urma unei sesiuni demonstrative de produs si a unei analize aprofundate a tehnologiei efectuata de catre analisti seniori ai TEC. Conform raportului de certificare, Entersoft ERP are capacitatea de a oferi solutii si suport real in procesele de business de zi cu zi. Potrivit TEC Certification Report, Entersoft Business Suite ERP se evidentiaza la capitolele Ergonomie & Usurinta in utilizare, Fluxuri de lucru, Management de documente, Securitate si Mobilitate, datorita setului sau extins de aplicatii pentru dispozitive inteligente. Mai mult, raportul mentioneaza ca si diferentiatori – cheie usurinta in implementare si mentenanta, dar si modulul de segmentare pe care il caracterizeaza ca fiind un instrument “unic si versatil”.

Segmentation Studio permite segmentarea si structurarea rapida a datelor existente in sistemul informatic al companiei si este un instrument ideal pentru departamentele de vanzari si marketing, dar care poate fi totodata “utilizat de catre orice alt department pentru ca limitele sale sunt doar imaginatia utilizatorului”, dupa cum mentioneaza Ted Rohm, Senior ERP Analyst la TEC.

“Certificarea pe care Entersoft Business Suite ERP a primit-o demonstreaza calitatea acestui software si functionalitatea sa, pe baza unor evaluari independente internationale si pozitioneaza platforma in competitie directa cu bine-cunoscute multinationale producatoare de solutii ERP. Mai mult, certifica alegerile pe care le facem atat din punct de vedere tehnologic, cat si in dezvoltarea produsului, misiunea noastra de a furniza continuu solutii cu valoare adaugata clientilor nostri si, nu in ultimul rand, strategia noastra de a ne extinde gradual in cat mai multe tari”, spune Antonis Kotzamanidis, CEO al Entersoft.

Pentru mai multe informatii despre certificarea Entersoft Business Suite ERP for Mixed Mode Manufacturing, cititi raportul TEC aici: http://goo.gl/cd9WGt

Entersoft este prezenta in Romania de 7 ani iar printre companiile care au optat pentru Entersoft Business Suite ERP se numara JTI, elefant.ro, Editura Litera, Interallis, Mobifin. Compania opereaza atat direct, cat si prin intermediul unei retele de parteneri comerciali si a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de aproximativ 700.000 de euro. In 2015, Entersoft Romania si-a extins operatiunile si in Republica Moldova.

“In ultimii ani am sesizat orientarea companiilor catre solutii integrate, solutii care si-au demonstrat viabilitatea pe mai multe piete, in culturi de business diferite, si care sunt predictibile ca amortizare si investitie totala. Certificarea de la Technology Evaluation Centers vine ca o atestare a acestei tendinte pe care noi am sesizat-o in activitatea comerciala de zi cu zi. Daca in ultimii ani, clientii nostri erau aproape in exclusivitate companii romanesti, in 2015 tot mai multe companii multinationale au ales tehnologia Entersoft”, explica Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania.