Aplicatia Entersoft Mobile a obtinut doua Premii in cadrul evenimentului CYTA Mobile Excellence

Entersoft a fost premiata cu 2 Medalii de Argint, in cadrul festivitatii CYTA Mobile Excellence Awards, ce a avut loc pe 24 Iunie 2015, pentru aplicatiile sale Mobile- Automatizarea Fortei de Vanzari si Aplicatii Mobile pentru Zona de Marketing.

Evenimentul anual de premiere este organizat in colaborare de catre Boussias Comunicații și de Centrul de Cercetare E – Business , ELTRUN , din cadrul Universitatii de Economie și Afaceri din Atena, ce este de asemenea responsabila pentru sprijinul științific al competiției. Premiile urmăresc să evidențieze modul în care inovatia poate fi implementata impreuna cu cele mai bune practici, în ecosistemul de afaceri mobile și de marketing .

Criteriile de premiere au fost, printre altele, inovatia aplicatiei, succesul dovedit al produsului, precum si informatiile cantitative si calitative despre beneficiile pe care clientii le-au obtinut in urma utilizarii acestor aplicatii software. Aceste cateva criterii sunt si obiective strategice ale Entersoft, ilustrate prin intermediul serviciilor si aplicatiilor oferite, prin solutiile dezvoltate pentru cresterea eficientei companiilor si cresterea avantajelor in fata concurentei.

Dl. Tasos Patsilinakos, Director Comercial al Entersoft pentru Divizia, Internet, Mobile si Cloud a afirmat:
“ Exploatam tehnologia si dezvoltam solutii inovatoare, fiabile si agile care sa aduca beneficii semnificative si masurabile clientilor nostri. Produsele Entersoft Enterprise Mobility au fost premiate de mai multe ori. Ne bucuram in mod cert de aceste premii, insa satisfactia clientilor nostri ne face sa ne simtim mandri.”