Univers Enciclopedic alege Entersoft

Editura Univers Enciclopedic a optat recent pentru Entersoft ca platformă de gestionare a activităților sale operaționale, cu obiectivul de a eficientiza activitatea în cadrul companiei.

“Entersoft România este singurul furnizor local de ERP cu soluții specializate pentru piața de carte și expertiza noastră a fost până acum apreciată de companii precum Litera, Grupul Editorial Corint, Editura Diana, Baroque Books & Arts cât și de retaileri care activează în acest domeniu precum elefant.ro. Până la finalul acestui an estimăm că, prin platformele noastre integrate, vom gestiona activitatea a cel puțin 35% din industria de editare de carte din România”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.

“Am decis că platforma Entersoft este cea mai potrivită pentru nevoile pe care editura le are acum în vederea unei gestionări mai bune a activității sale, dar și în perspectiva dezvoltării și diversificării producției de carte”, spune Gabriela Iancu, Marketing Manager al Editurii Univers Enciclopedic.

Cu ajutorul soluției Entersoft Expert, Editura Univers Enciclopedic va gestiona operațiunile de zi cu zi, în timp ce managementul editurii va avea totodată o imagine cât mai clară asupra întregului business de carte și acces la rapoarte detaliate. Entersoft Expert oferă funcționalități specifice activității de editură: gestiune stocuri pe titluri și gen literar, monitorizare plăți drepturi de autor și taxe de timbru, corelare comenzi în librării versus vânzări etc.

Editura Univers Enciclopedic a fost înființată în 1994, în București. Cele câteva mii de titluri apărute în perioada 1994–2015 acoperă domenii variate: dicţionare, enciclopedii, filosofie, religie, mitologie, antropologie, psihologie, antroposofie, pedagogie, istorie, literatură, esoterism, parenting, cărţi pentru copii etc.

Pentru mai multe informații despre soluțiile oferite de Entersoft România, puteți consulta site-ul companiei: www.entersoft.ro