Entersoft a fost premiata cu 2 Premii de Excelenta in Vanzari pentru solutiile sale software in cadr

In cadrul ceremoniei “Sales Excelence Awards”, Entersoft primeste 2 premii de excelenta pentru ca a reusit prin intermediul solutiilor sale software implementate in cadrul companiilor Frezyderm si Golden Brands sa aduca numeroase avantaje pentru diviziile lor de vanzari, castigand astfel medalia de Argint si de Bronz in cadrul acestei festivitati. Evenimentul anual de premiere este organizat la inițiativa Institutului de Vanzari din Grecia, in colaborare cu Boussias Communications.

Mai exact, Entersoft a caștigat medalia de Argint la categoria Tehnologii organizaționale, pentru implementarea Entersoft Mobile Sales Force Automation la Frezyderm. Aplicatia SFA a contribuit la cresterea eficientei vanzarilor, cresterea productivitatii, optimizarea activitatilor de merchandising si promovare, imbunatatirea relatiilor cu clientii , concomitant cu reducerea cheltuielilor operationale.

In cadrul Digital Marketing & Social Media la categoria vanzari, Entersoft a castigat medalia de Bronz pentru beneficiile aduse in cadrul companiei Golden Brands pentru implementarea solutiilor Entersoft E-Commerce si Entersoft Social CRM. Un management agil al continutului, dublat de managementul canalelor de comunicare si al canalelor de vanzare au dus la cresterea traficului pe retelele de socializare ale companiei si pe website-ul acesteia largind baza de prospecti si contribuind considerabil la cresterea ratei de conversie.

Dl. Kostas Kotzamanidis, Projects & Services Manager in cadrul Entersoft, a afirmat:”Suntem foarte mandri ca am primit aceste premii, pe care le datoram si abilitatilor clientilor nostrii de a transforma in beneficii functionalitatile oferite de solutiile Entersoft. Inovatiile practice si solutiile ample care se focuseaza pe nevoile reale ale clientilor nostri, au dus la cresterea noastra in mod constant. Metodologia noastra de implementare, impreuna cu rezultatele de calitate dovedite si buna colaborare cu clientii nostri, ce au viziune si strategie, au demonstrat ca pentru a obtine rezultate foarte bune este nevoie de o planificare minutioasa dar si de inovatie. Aceste premii dovedesc dedicarea Entersoft pentru a oferi solutii fiabile si implementari de calitate care sa satisfaca asteptarile clientilor. Suntem onorati de increderea acordata.”